über siyasi zeka kemal dede partinin mv.'lerini batan geminin malları edasıyla adaylığını dayatmak için dayattığını öğrendikten sonra karşımıza çarpan gerçek. bu 2 winner aday ilerde iktidara karşı en büyük rakip olabilirdi. imamson'un fişini dava ile çekmeye çalışıyorlar. mansur ise ankara memuru kıvamında etliye sütlüye takılmadan geçiniyordu. seçim vakti geldiğinde millet chpnin başarısızlığını tekrar hatırlayacak. 2019 yerel seçimleri rüzgarı maalesef kalmadı ve kilicdaroglu chp'nin adaylarını seçimi kaybettiği yetmezmiş gibi yıprattı.

akp belediye çalışmalarına şimdiden başlamışken, chp kendi içindeki parazitleri bile temizleme girişiminde bulunmuyor. başlık esasıyla oktrolleri rahatsız edip aktrolleri sevindirecek fakat ben sade bir seçmen ve vatandaş olarak gördüklerimi söylemek zorundayım. gerekirse bu 2 adayı, yaklaşık 10 ay süreniz var, ne yapıp ne edip tekrar partlatmalı chp. falan filan. kime ne anlatıyoruz. söylemiş olalım da vakti geldiğinde ben demiştim deriz anca...
devamını gör...
şu saatlerde ankarayı su basmış durumda, imamoğlu için sadece daha yürüyen merdivenler konusunda başarı sağlayamamış lider gözüyle bakılıyorken bunları ancak kendinin yıprattığı ortadadır.
devamını gör...
onlar yıpranmasın diye milyonlarca insan mental olarak bitti. yıpranın lan yıpranın işiniz ne.
devamını gör...
onlar kendi kendilerini yıprattı.
devamını gör...
onlar genel başkanım ne derse o dedikleri gün yıprandılar, tayyip erdoğan bile erbakan hocasına resti çekmişti.
5 yıl sonra genel başkanları izin verirse belki cumhurbaşkanı yardımcılığına tekrar aday olurlar.
devamını gör...
ne la bu, siyasetçileri yıpratmayın algısı? yeni türettiniz bu kelimeleri adayı yıpratmayın, adayı yıpratmayın.

bu kadar kolay yıpranıp bıkıyorsanız zaten yeriniz siyaset değil. ortadoğu ülkesiyiz, 22 yıldır bu sol gurüh sesini çıkarmıyor. her seçim tekrar umutlanıyor, her seçim tekrar hayal kırıklığı yaşıyor.

biraz kendinizi düşünün la iki bira alırken, benzin alırken, dışarıda yemek yerken hesap kitap yapan adamlar yıpranmıyor da, 21 mart'dan beri seçim propagandası yapan iki belediye başkanı mı yoruldu,yıprandı?

sizin kadar umursuyorlar mı sanıyorsunuz seçim sonuçlarını? imamoğlu bugün eşiyle istanbul fethi için konuşma yaptı güle oynaya, mansur belediyeciliğine döndü. kemal zaten koltuğu bırakmamak için kongreyi yerel seçimler sonrasına ertelemeyi planlıyor.

vah saf yoldaşlarım vah, yıpratmayın adaylarımızı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"imamoğlu ve mansur yavaş'ın yıpratılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim