aman ha özdağ ve zafer troller görmesin dediğim açıklamadır.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

etliye ve sütlüye karışmayan yavaş'ın bu hareketi şaşırtmıştır. o bile bu rezalete artık sessiz kalamamış. bir yanda akp iktidarının saldırıları, diğer yanda akp iktidarının kölesi ve kulu olan yerli ve muhalefetin saldırısı.

gerçekten güzel şeyler bunlar. geçende şu güzel görüntüleri görmüştük; (bkz: imamoğlu ve mansur yavaş'ın kafede samimi görüntüleri)

hep diyorum; siyasal islam ve onun uşaklarını bu güzel hareketler ve muhalefetin bir ve diri olması yok edecektir.
devamını gör...
bugün sana yarın bana
devamını gör...
ümit özdağ bu güne kadar kaftancıoğlu kararı dahil hukukun üstünlüğüne aykırı tek bir beyan vermedi.

sadece 70 yaşında kadının tekmelenmesinde efsane saçmaladı ki bunca yıllık irkciyim orada olsam i tekme atanin ayağını gotune sokardim.

konu ne ara oraya geldi ben anlamasam da sabun köpüğünün zelafer partisi ile değil tahminim hukukun üstünlüğü ile sorunu var.

yoksa anayasaya aykırı ama evet diyen bir partiyi bu kadar savunamaz.

yavaş hukukun egemenliği diyor, adalet diyor,evrensel hukuk kuralları diyor bu akılsız bıdık konuyu siyasete çekiyor.

lan şimdi bir şey diyeceğim de neyse.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mansur yavaş'ın duruşması olan imamoğlu'na destek çıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim