meral akşener tarafından söylenen söz.


“mansur bey’e de ekrem bey’e de tüm seçmenlerin sevgisi, saygısı var. bütün anketlerde isimleri konuluyor. masadaki arkadaşlara da söyledim. eğer bu iki arkadaşımızdan biri gösterilirse ‘evet’ diyeceğiz."

buradan
devamını gör...
bence imamoğlu olacak. kılıçdaroğlu bütün okları bilerek üstüne çekiyor ki imamoğluna bir çamur atılmasın, karalanma yapılmasın, kamu önünde küçük düşürülmesin diye . o yüzden kılıçdaroğlu aday olabilirim gibi şeyler söylüyorlar. ama son an da imamoğlu aday olacak.
devamını gör...
bence son aday yavaş olacak. imamoğlu iyice şımardı, erdoğan v2'ye dönüştü. hdp'yi boşverin, onlar zaten ne idüğü belirsiz bozguncu bir cenah.
devamını gör...
aday imamoğlu olmalı. onun dışındaki her aday seçimi riske atmaktır.
devamını gör...
kim aday olursa olsun ikinci turda hdp ile dirsek temasına geçmesi gerekiyor. o yüzden de hdp'nin tutulacağı tavır önemli. hiç hazzetmiyorum bu durumdan ama maalesef gerçek bu. hiç de sevmiyorum bu çapulculardan medet umulmasini. hatta nefret ediyorum bunların bu kendilerini bir halt sanmalarindan.
devamını gör...
ikisinden birisinin aday olması durumunda istanbul ve ankara belediye seçimlerinin ne olacağını kimse düşünmüyor. mansur olmasaydı özhaseki şu an ankara'nın başındaydı. ekrem olmasaydı yıldırım istanbul'un başıydı.

bence aday ya kılıçdaroğlu olacak ya da imamoğlu gibi süpriz birisi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"imamoğlu ve yavaş'tan biri aday gösterilirse evet diyeceğiz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim