eseriyle gurur duyanların tavrı. evet işte bunlar dünyanın düşkünüdürler. o 'çiuv' sesini duyup keyif alırlar epey hani.

ne ki başkalarının aracı yok sanki.
devamını gör...
nasıl park etmişim be şuna bak havasıyla atılan bakış.
devamını gör...
bunun tam tersi de vardır. bir havayla inerler, hiç arkalarına bakmadan, evin kapısına 1 adım kala basarlar kumandanın düğmesine bir forsla. arabasına o kadar güveniyordur ki "arkama bile bakmam" edasıyla girer binadan içeri.
devamını gör...
ben sağ çıktım acaba araba da sağ mı diye düşünmek.
devamını gör...
park etmek bir sanatmış, çocukken babamın park etmeyi bu kadar düzgün yapmaya takıntılı olmasını anlayamazdım ama şimdi anlıyorum kaldırıma simetrik park etmek iki arabanın tam ortasına park etmek arabadan inince şöyle bir bakıp bunları fark etmek inanılmaz bir haz veriyor insana?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"indikten sonra arabaya şöyle bir bakmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim