gayet saçma bir hareket gerçekleştiren kişidir.

arkadaşlar herkes son model telefon kullanmak zorunda değil. ülkede 3-5-10 bine de telefon var. unutmayın ki 57 bin size pahalı geliyor diye millet telefon almayacak değil zira herkes 5-10 bin tl kazanmıyor.

bu arada telefonu aldım, merak edenler için yazıyorum. dinamic island o kadar da efektif değil, ileride daha iyi optime edilebilir. o zaman iyi olur. eski telefonum 13 pro max’ten pek fark göremedim.
not: 14 pro max aldım.

edit: 2 entry aşağıdaki yazara ithafen. neden söyleyeyim? dünyada kimsenin yapamadışı şeyi mi yapıyorum ki söyleyeyim? entry’de dediim gibi bu cihaz herkese mi yapılıyor? ben de bugattiye binmek istiyorum param cla’ya yetiyor. bugatti için çalışıyorum. bugatti alana senin bu dediklerini demiyorum mesela?
bir şeylerin lüksü olur ucuzu olur. sen almıyorsun diye ben almayacak ya da aldığımı gizleyecek, aldığımdan utanacak değilm?
devamını gör...
türkiyeden alınmasını eleştiren biri olarak başlığa dahil oldum. 14 pro 256gb 1099 $ verip sahip oldum ama memlekette almış olsam aynı modele 2300 $ ödeyecektim. yorum sizin dostlar
devamını gör...
14 pro max aldığına vurgu yapan yazar serzenişidir. tamam en zengin sizsiniz bir önceki modeli hemen yenileyebiliyorsunuz. kimsenin umurunda değil aslında. o kuyruklardaki insanlara bakarak ehonomi çoh eyi yaa diyen gerizekalılar daha korkutucu. o insanlar telefona bakmak için giriyor kuyruğa aslında.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"insanların iphone 14 pro max almasını eleştiren tip" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim