esra erol'da gördüğüm kadındır. ablam aşkla meşkle tav olduğu adama hiç yüzyüze gelmeden "beyaz kelebek" arabasını satıp 45 bin lira vermiş.
şimdi çıkmış ekrana ayılıp bayılıyor. arabam benim için evlatlarım kadar değerliydi dedi bir de.
kusura bakma abla da azıcık aklını kullanman gerekirmiş. iki çift lafı bir araya getiremeyen adama 45 bin lira vermeden önce hiç mi şüphelenmedin?
bazı dolandırıcılara kızamıyorum, bu kadar dolandırılmaya hazır insan varken bunlar da çorbayı kaynnatacak elbette.
devamını gör...
çok vicdansızca ve bencilce gelecek ama kadına ne kadar üzülsem de ben bu tarz insanların olduğunu görünce rahatlıyorum, onlar sayesinde dolandırıcılar benim de kanma ihtimalim olan daha komplike oyunlara başvurmuyorlar.
devamını gör...
biz gerçek dünya da allahtan başkasına güvenemezken , sanal ortamda birine güvenmek son derece saflıktır. bakın saflık diyorum , yoksa daha ağırda konuşabilirdim. o yüzden bir bardak su içerek artık bu hatayı yapmayarak yaşamayı öğrenecek kadındır.
devamını gör...
gülmeye korkuyorum.
neyse güleyim en azından 45 bin liram yok.
devamını gör...
sofrada yemek yerken rastladığım kadındır.
"nasıl oluyor bu yav?" diye sordum bizimkilere.
canım anam, "bu kadın adamı bile görmemiş. satmış malı mülkü yollamış." dedi.
vay dedim, bana anca doğum günümde hediye geliyor. bu taktiği öğrenmem lazım diye girişip masada bir kahkaha tufanı...
flash tv...

şaka şaka.

tanım: garip olaydır.
devamını gör...
herkes farklı bi şey söyleyebilir. çinçinli ahmet abinin oralarda buna geeeel geeel diyorlar. eleman kurmuş dümeni, iyi film çevirmiş. bense bunu bi yeti olarak görüp insanları manipüle etme diyorum. kim bilir ikna edebilmek için hangi zaafını kullandı kadının, nasıl hayaller kurdurdu? malum arabasıyla evladını bir tutuyor, çoluk çocuğu kumarda ortaya koydurur vallahi. *
devamını gör...
ortağım tarafından dolandırıldığıma şükrettim ya şükürler olsun en salak ben değilmişim. böyle de iyimserim.*
devamını gör...
hayat garip. ben uzmanlığımı umursamayıp, alanımda iş bulamazsam alakasız bir iş de olsa çalışırım dediğim halde iş beğendiremediğim kadın tarafından, yetmiyormuş gibi bir de üstüne istesen çalışırdın diye suçlanıp , parası için sevmekle! itham edilirim, (ki sırf sevemediğim için trilyonluk ve bana aşık bir kadından ayrılmışlığım varken vaktiyle ve bunu o da bildiği halde) ama elin kadını daha dün hem de internetten tanıştığı adama şırrraaak diye 45 bin lira verir. hayat gerçekten garip.
ama anlıyorum. bu adamlar gibi olmak lazım. düzgün insana ne iş var ne eş bu hayatta. anladım ki aşağılık bir sahtekar olsam sevilir el üstünde tutulurdum.
devamını gör...
sonra kızıl derililer kötü
yok öyle kollayacaksın **tü
devamını gör...
iyi niyetli ablamızdır.
devamını gör...
inanmam , gerçekse de müstehaktır .
devamını gör...
işini hakkıyla yapan insanı tebrik ederim .
devamını gör...
alıktır.
devamını gör...
genelde 40'lı yaşları geçmiş ve düzgün bir evliliği veya ailesi olmayan kadınların düştüğü tuzak. hep aynı profiller bu kadınlar. gençliğinde sevilmemiş ve boşluk buldukları bir anda aşk yaşamak istiyorlar. bundan dolayı eleştirmiyorum çünkü insan dediğin böyledir. kimi hiç evlenmez babasından kalan evi kaybeder, kiminin kocası ölmüştür ondan kalan mirası yer...
devamını gör...
paran mı var derdin var işte. olmayınca dolandırılma derdin de olmuyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"internette tanıştığı adama 45 bin lira veren kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim