islam’a karşı olan ve her fırsatta müminlere zulmeden siyonist israil devletinin; görselde görüldüğü üzere, sözde ermeni soykırımının 100. yılı münasebetiyle pul bastırmak suretiyle soykırımı fiilen kabul etmesi ve türkiye’ye karşı ermenistan’ı desteklemesidir.
içimizdeki siyonistleri ağlatan ahan da o görsel:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
demek ki filistinle ortak bir noktaları var.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
pulun üzerinde filistin yazıyor lan kfsdhgjsd. bu kadar da arap severlik olmaz ki.

konu hakkında tam bilgi için;

www.malumatfurus.org/filist...

en başta, tartışılan şey bu pulun israil değil, filistin tarafından bastırılıp bastırılmadığı olmuştur.

özet olarak, bahsedilen pulun kimin tarafından bastırıldığını geçtim, gerçek bir pul olup olmadığı bile belli değildir. pul filistin'e de, israil'e de ait değildir.

entry boşuna silinmesin, ekran görüntüsü aldım. silinirse buraya eklenecek.
devamını gör...
bu konuda şöyle bir şey de vardır


filistin’in ankara büyükelçiliği maslahatgüzarı mohammed nabeel alsarraj, filistin’de pul bastırıldığı yönündeki tartışmalara değinerek “filistin devleti için böyle bir pul söz konusu değildir” ve “filistin ve türkiye arasındaki kardeşliğe zarar verecek her türlü girişim başarısız olacaktır” ifadelerini kullanmıştı.


2015 yılında alsarraj'ın yapmış olduğu açıklama da aha şurada durmaktadır.
devamını gör...
sahte pul ile yapılmış ironi. filistin devleti isterse hepimiz ermeniyiz, hepimiz türkler tarafından yapılan soykırımın mağduruyuz diye açıklama yapsın, bu filistin’de yaşayan insanlara israil hükümeti tarafından zulm edildiği gerçeğini değiştirmez.

israil de filistin de ermeni olaylarını soykırım olarak tanımamıştır. ayrıca yahudiler türkleri de türkiye’yi de severler. bence gereğinden fazla saçmalayıp bu sevgiyi de kaybetmemek gerekir.
devamını gör...
2021 yılında soykırım yapan terör ülkesinin, sözde soykırımı kabul etmesi durumu.
devamını gör...
filistin'de türkistan'da uygurlara yapılan soykırımı destekliyor. dost yok! hala anlayamadınız arkadaş. israil ile ortak çıkarlarımız var. sahte soykırım meselesi ise uzmanlar tarafından kanıtlanıp yabancı makalelerde yayınlanması gereken bir konu. iddiaların asılsız olduğunu anlatmak gerek. ancak gerçek olan bir ermeni soykırımı var o da hocalı katliamı!
bize yapılan katliam ve bunun kanıtları var. ermenilere meydana çıkıp "kanıtlayın ulan!" dememiz gerek.
devamını gör...
israilin de arapça (!) konusmaya ve yazmaya basladigini belirten beyanat iceren tanım.

bn pulun üzerinde ibranice herhangi bir beyanat göremedim.bari bakaydin hangi alfabe olduğuna da öyle yazaydin be kardesim.komik yani.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"israil’in sözde soykırım konusunda ermenistan’ı desteklemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim