bir tür hayatsızlık emaresiymiş...

istanbulda bin tane park var ve ben bunların yüzde onunu bile bilmiyorumdur...
çok hayatsızım doğrusu. akşam olunca hatun erkek karışık içmeye, sıçmaya gidilen yerlerin yabancısı olmak beni kim bilir ne kadar çok açık ve gizli tehlikelerden (haramlardan) korumuştur.

abbasağa parkını bilmediğim için mutluyum. belki de orada kötü bir kıza aşık olup hayatım da kayabilirdi. belki ben de biracı olurdum, hatta birileri dudağımdan öperdi tanıştığımızın ilk gecesi. aman allah korumuş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"istanbul'da yaşayıp da abbasağa parkını bilmemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim