ülkede hapse girmek zaten zor, hapiste tutmak da zor. ne diyebilirim ki, bıhtım yav.

izmir'de hastanede yaşamını yitiren 38 yaşındaki filiz tekin'i darbederek ölümüne yol açtığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan ve 24 yıla kadar hapsi istenen eşi 44 yaşındaki ibrahim tekin beraat etti. karar duruşmasında son sözü sorulan sanık tekin, suçlamaları reddedip "eşimi darbetmiş olsam hastane hastane gezdirir miydim" dedi.

izmir'de yaşayan 2 çocuk annesi filiz tekin , 10 aralık 2019 'da kaldırıldığı ege üniversitesi hastanesi 'nde yaşamını yitirdi.
eşini darp edip ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ibrahim tekin , polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
ibrahim tekin hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölümüne sebebiyet verme' ve 'eşe karşı eziyet' suçlarından 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

buradan
devamını gör...
bakın yasalarımız ne de güzel koruyor kadınlarımızı.
devamını gör...
bitmiyor arkadaşlar. bitmiyor. yani cinayet işlemiş bir yaratığın, "salıverilmesi" saçmalığı bitmiyor. etmeyin be ağalar. kanundan başka güvenecek bir şeyim yok benim. ben sizin gibi güçlü değilim. kanundan, devletten başka güvencem yok benim. korkutmayın beni. etmeyin nolur. salmayın şunları. şans eseri yaşasam da, bana hissettirmeyin bunu ağalar, ayıptır etmeyin.
devamını gör...
buna sebep olan herkesin allah belasını versin. diyecek sözüm kalmadı artık benim, tükendim bittim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"izmir'de eşini döverek öldüren ibrahim tekin'in beraat etmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim