kazakistan'ın eski ekonomi bakanı kuandyk bishimbayev, eşini öldürmek suçuyla 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. bishimbayev'in eşine saldırı anlarının görüntüleri mahkeme salonunda izlendi. daha önce rüşvet suçundan hapis cezası alan bishimbayev, üç yıl sonra af ve şartlı tahliye ile serbest kalmıştı. bu olay, kazakistan'da elit kesimin çeşitli suçlardan kurtulduğuna dair halkın güvensizliğini artıran bir örnek olarak değerlendirildi.


www.sondakika.com/dunya/hab...
devamını gör...
bakan degil yan bakan mubarek.
devamını gör...
bakanın döverek kadın öldürdüğü bir ülkede sıradan vatandaşın da can güvenliği yoktur dedirten başlık.
devamını gör...
mevzu ilk patladığında kazakistan'da bayağı bi gündem oldu, 4 ayı vardır herhalde bu mevzunun tam hatırlamıyorum. doğuya gittikçe artan sert kadın-erkek hiyerarşisinin yansımalarından biri. türki cumhuriyetlerdeki yargı sistemi türkiye'den de beter.
devamını gör...
en azından orda bir tutuklama olmuş. bizde herhangi bir bakanın veya ailesinden birinin tutuklandığı görülmüş mü. sedat peker bir tecavüz başkasından bahsetmişti var mı bir icraat, yok. bir tanesinin kocası ve kardeşiyle 180 milyon şirinlediği video patladı gene tık yok. baştakinin oğlu birini ezip öldürdü, gene oyna devam. bal tutan parmağını emmiyo saki çekiyor adeta.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eski bakanın eşini döverek öldürmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim