aslında tam başlık “ izmirli kadının istanbullulara ve ankaralılara sizin kabalığınızı ve dangozluğunuzu istemiyoruz çıkışı “ şeklinde olacaktı ama malumunuz başlıktaki karakter sınırı yüzünden bunu bile zar zor sığdırdım.

istanbullulara ve ankaralılara açık açık meydan okumuş hanımefendi. kabalığınızı ve dangozluğunuzu şehrimizde istemiyoruz, def olun gidin lan demiş kısaca. *

videosu da şu şekilde efendim, izleyelim.

x.com/darkwebhaber/status/2...
devamını gör...
kesin zugra demiştir.
devamını gör...
videoyu izlemedim ama bir izmirli olarak haksız olduğuna eminim. izmirliyim diyenlerin çoğu benim gibi ( babamlar 1950'de gelmiş) zaten başka şehirlerden göç edenlerdir. evet kapasite zaten kötü yönetilen ve her zaman keşmekeş içinde olmuş bir şehrin kaldıramayacağı kadar arttı da izmir'e gelen kadar giden de var. emekli olup ege hayali kuran istanbul yahut anadolular da hanyayı konya'yı gelince anlıyorlar. izmir'in son demleri 90'ların başına kadar olan süreçti. biz sonuna yetiştik ve bitti.
devamını gör...
bok kokan gelişememiş bir şehre zaten istanbul ve ankaralılar çok meraklıydı ama istanbul'a yolu düşerse 3 ay oturamaz.
devamını gör...
doğu ve güneydoğulu kürtlerin yoğun göç ettiği şehirde yaşayan kadının söylemidir.
devamını gör...
ankaralı arkadaşlarım var. bazıları asker arkadaşı bazılar sosyal çevremden. tamamı kabadır ama içleri tertemiz insandır. şehrin en büyük ikinci yabancı nüfusunu oluşturan mardinlilere bir şey demeyip ankaralılara sallaması... izmir insanı yine şaşırtmıyor agam ya. ben bir midye tezgahı açsam g..me şiş sokacak insanlara ses etmez ama ankaralı ya eder. enteresan.
devamını gör...
bu kibarlıkla(?) dangozu biliyorsan sen de az dangoz değilmişsin hani.
devamını gör...
kibar da oluruz güzelim dedirtir.
devamını gör...
izmirli oğlan çocuklarının narinliğine alışmış kızdır bu. bununla flört etsen belden sarılınca dili tutulur puahaaa.
devamını gör...
zugra'nın yorumu gerek bu alana.
devamını gör...
onlarca yıldır altyapıyı ve çarpık kentleşmeyi düzeltmeyen chp'ye tıpış tıpış oy vermeye devam eden dangoz izmirlilerden birinin ağzını yayarak ve araya ingilizce sözcük sıkıştırarak yaptığı sitem.

izmir'i adeta ele geçirmiş hırtlardan şikayetçi değil demek ki hiç bahsetmemiş. bu da izmirlilerin ne kadar kalitesiz insanlar olduğunu gösteren başka bir durum.
devamını gör...
ulan tunç soyer otobüs otobüs tunceli ve erzincandan işçi getirirken neredeydiniz diye sormazlar mı adama?
devamını gör...
ankara'da ve istanbul'da yaşamış bir izmirli olarak haklı bulmadığım kadındır. onlar gelmese ekonomi zaten hiç dönmeyecek bacım, izmir yavuşak rehavetine can katıyor istanbul ve ankaralılar. ha, yollar ne olur beni bağlamaz. ben zaten haftada bir kere evden çıkıyorum. onda da arabamla trafik saatleri dışında hareket ediyorum. şu videoyu iliştirmezsem olmaz.
youtube.com/shorts/4bK-T2Kq...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"izmirli kadının ankaralılara kabalığınızı istemiyoruz demesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim