izmir'de eşi hüsna temurtaş'ı (30) tabancayla öldüren hüseyin temurtaş'ın (34) ifadesi. daha önce de defalarca eşine şiddet uygulamış ama ne hikmetse içeri girmemiş. böyle tiplere uyuz oluyorum. anlaşamıyorsan boşan gitsin. ne diye kadını dövüyor, vuruyorsun?

kaynak: onedio.com/haber/esine-kurs...
devamını gör...
boşanmanın kötü bir şeymiş gibi gösterilip kadın cinayetlerinin normalleştirilmesinden dolayı kim bilir daha kaç tane hüsna'nin canı yanacak.
allah rahmet eylesin.
devamını gör...
biyolojik atık kendini de doğadan temizle bir an önce.
devamını gör...
namusunu temizlemek için namlusunu temizleyenlerden temizlense ya dünya bi temiz!
devamını gör...
namusunu temizlemedin katil oldun. sen kimsin ki senden izin alacak, artık şunu anlamalıyız kadın bir birey kardeşim, bir erkeğe ihtiyacı yok ve kendi kararlarını alabilecek bir zekâya sahiptir. bir kadın dışarı çıkarken izin almasına gerek yok, tamam ben çıkıyorum dersin haberi olsun ama buda izin demek değildir sadece değer verdiğin bir insana seni merak etmesin diye haber verirsin. yani şu sistem nasıl düzelecek inanın hiçbir fikrim yok. sadece şunu bilelim; böyle insanlar hep olacak, burada kadınlara iş düşüyor, eş seçimi yaparken doğru tercihlerde bulunmalılar.
devamını gör...
namus sadece kadına özgü bir kavram demek ki, erkekler için geçerli olmaması ne acı.
devamını gör...
saygısızlık, sevgisizlik, anlayışsızlık ve umursamazlık.
bir ilişkide erkeğin kadına, kadının da erkeğe ihtiyacı vardır şüphesiz. fakat iki tarafında öncelikle üstte yazdıklarıma ihtiyacı vardır. bu kavramlar yıpranmışsa dogru olan beraberliği usulünce, kırmadan dökmeden sonlandırmaktır. özellikle de çocukları varsa.
fakat nedense bu noktada konu taraflar arasında kısır, çirkef bir çarpışmaya dönüşüyor. bunda her iki tarafında payı var malesef.
tabii ki kadın/erkek dövmek, silah çekip vurmak tamamen aciz ve saplantılı karakterlerin yapacağı bir saçmalık.
ilişki içersinde izin almak vardır. haber vermek vardır. kadın erkekten, erkek kadından bir takım konularda izin alır. bilgi verir. diğer tarafı mutsuz edecek birşeyse uzak durmaya çalışmak daha iyi olur. tek başına birey olmak isteyen kafasına göre her istediğini yapmak isteyen tek başına takılsın.
devamını gör...
insanlar ne kadar namuslu olurlarsa başkalarının namuslarından da o kadar zor şüphelenirler sözünü aklıma getirmiştir.
devamını gör...
namus denen kavramı,iki bacak arasında sanan mahlukatların hâlâ anlamadığı namus beyinde'dir beyinde , anlayın anlayın artık.
devamını gör...
türkiye de boşanma oranlarındaki artış başlıklarına, konularına, televizyon tartışmalarına yapılan yorumlara bir bakın neden boşanamadıklarını daha iyi anlarsınız. ama asıl merak ettiğim şey bu beyinsiz mahluk kaç yıl ceza aldı ? yada haberde bir çok kez fiziksel şiddete de mağdur kaldığı yazıyor. bu sırada ülkedeki yetkili kurum veya kişiler bu kadının öldürülmesini beklemekten başka ne yaptı ?
devamını gör...
umarım hayatın boyunca hapis cezası alırsın. bir daha izin almadan güneş yüzü göremez, karanlıkta kalırsın. gerçi bu zihinle sen muhtemelen güneşi, aydınlığı sevmiyorsundur.
devamını gör...
(bkz: karısını tabancayla vurup kaçtı) namusunu.......... yazacaklarımdan korktum.
devamını gör...
ahlak ve namus deyince sadece kadından konuşmaya başlayan herkes, ahlaksız ve namussuzdur. frida kahlo.
devamını gör...
kadının defalarca şiddet görmesinin hiçbir önemi yok bu ülkede, karı koca arasına kimse giremez. karakola gidersin o senin kocan şikayetçi olunmaz ayıp derler. boşanırsan elalem ne der, kadının adı çıkar. dul kadına iyi gözle bakmazlar.
devamını gör...
nagusugumu temizleydim şu namusun sadece kadınlara yönelik olması durumunu uzun uzun konuşmak lazım. ve bu adamın (!) derhal ağır müebbet alması şart.
devamını gör...
katil olduğun için namussuz ve şerefsizsin pislik adam. izin ne demek? ölmekten beter ol.
devamını gör...
"iyi b*k yedin hayvanoğlu hayvan" desem hayvanlar alemine büyük hakaret.
en iyisi susmak. konuşursam hiç duramayacakmışım gibi geliyor. susamamaktan korkuyorum. oysa ben artık uzuun uzun susmak istiyorum.
devamını gör...
"çeşitli suçlardan poliste suç kaydı bulunduğu da öğrenilen temurtaş ise bornova ilçesinde saklandığı evde yakalandı." dur bir tahmin edeyim; o çeşitli suçlardan en az biri narkotikle ilgili olabilir.
devamını gör...
oğlum bakara ilk 30 ayet kadın varlığını yüce ve haklarını anlatıyor zaten.. inandığın el alem yerine inandığın dinin kitabı olsa (ki eminiz sokakta böyle geziyordun ****min müslümanı)
belki anlayarak bir beyin sahibi olabilirdin.

yersiz, oksijen israfı yetersiz ve ne yazık ki birey tanımı içinde olan, beyanı
devamını gör...
inşallah mapusta avluya voltaya çıkıyorsun diye de seni deşerler alüminyum!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"iznim olmadan dışarı çıkıyordu namusunu temizledim" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim