muhalif maskesi takıp da akp'nin, z kuşağını "apolitikleştirme" projesi olan obez yayıncı jahrein'in son açıklamalarıdır. ya bu eleman twerk yaparak bağış toplayan birisi. bir de kendini "gençlerin sesi, kanaat önderi" falan olarak görüp kitleleri peşinden sürüklemeye çalışması yok mu? gerçek yüzünü biz biliyorduk da bilmeyenler de öğrenmiş oldu böylece.

buradan
devamını gör...
aman kim takar yalova kaymakamını..
devamını gör...
ne eksik ne fazla herkesin fikrinin bu olması lazım. jahrein oy vermese de olur.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ekrem'e oy vermek benim de tarzım değil ama tam da böyle bir dönemde sürekli muhalefetle uğraşmak tesadüf değil. tam da karşı taraf fail üstüne fail verirken dönüp diğerlerinin eksikliklerini durmadan konuşmak bize bir yirmi yıl daha ampul gösterecek tehlikeli adımlar. zira bu halk böyle bir halk, akıllanmaz.
ona buna sataşmakla, günün sonunda muhalif kıçlarının üstüne otururlar demedi demeyelim. tabii koyun görünümlü kurt değilseler...
devamını gör...
efe aydal ve erlik'i severim ama jahrein'i pek tanımam etmem. bu açıklama da yalnız kendisini bağlar. şahsen ben ikinci tura selahattin demirtaş kalsa bile yine tayyip'e oy vermeyeceğim. seloya da tabii ki vermeyeceğim.
devamını gör...
jahrein akp'nin twitter tetikçisidir. insancıl değildir. ayrıştırıcıdır. bölücüdür. ağzı bozuktur. kendini vazgeçilmez, önemli sanır, egoisttir. anti demokrattır.

imamoğlu aday olursa akp'ye oy verecekmiş. anasınıfı öğrencileri böyle karşılaştırmalar yapar. pedagojik formasyon alanlar bilir; jahrein bazı 'kritik dönem'leri atlatamamıştır.

ve gene belirtiyorum; şu anki hükümet ile tamamen aynı hatta daha kötü faşizan duygulara sahiptir. bu yetkisiz haliyle triplerdeyken eline yetki geçince ne yapacağını siz hesap edin.

bu işler lüks bir oyuncu koltuğu ve neon ışıklarla bezeli klavye tetikçiliği ile olmuyor jahrein. okumaya ve ıslah olmaya ihtiyacın var. zira bu toplum senin gibi zihniyetlerin bedelini ödüyor şu anda.
devamını gör...
son zamanlarda mantıklı konuşmaya başlayan yayıncının saçmaladığı açıklama. muhalefete söylediği pek çok şeye katıldım, muhalefetin de pek akıllı bir yol izlemediği kanaatindeyim fakat erdoğan'a oy vermem; ya hırsız ya da deli değilim. 2. turda benim yapacağım şey oy vermek olmayacak, erdoğan resminin yanındaki resmin altındaki yuvarlağı tutturmaya çalışacağım.
devamını gör...
bırakın lan bu kürtçü üfürüklerini. chp ve hdp söylem birlikteliği ile ekşi'den buraya sirayet eden bir jahrein itibarsızlaştırma operasyonun aptalca argümanları bunlar.
sizin dandik kürtçü -bölücü zılgıtlarınız ve apo'ya özgürlük çığırtkanlığınız istediğiniz etkiyi yaratmıyor.
jaho, free kurdistan - free ocalan diye mabadını yırtan aynur kod adlı bir propagandistin ibb eliyle sahneye çıkarılmasını protesto ediyor. tüm mesele bu.
ama tüm sosyal medya elinizde olduğu için bir bardak suda fırtına koparıyorsunuz.
devamını gör...
şu başlık kimin eseri ise lafım ona. açıklama kime ait?
ahmet mi söylemiş?
sarı çizmeli mehmet ağa mı? neyse...
"bu kardeşinize vız gelir tırıs gider" kalıbı bir yerden tanıdık geldi mi?
nagiş hamlesi?
sözde rum soykırımı iddiacısının konseri?
pkklı bir kadının konseri?
ak partisinin adayına asla oy vermedim vermem.
ama i.oğlu da benden oy moy alamaz...
devamını gör...
şu çocuğa sanki muhalefet temsilcisiymiş gibi davranıyorsunuz. gündeme almayıp başlık açmasanız kimse ne dediğini duymayacak bile. ayrıca istediğini söyleyebilir, ortada kanıt olmadan ona buna çalışıyor demek doğru değil.
devamını gör...
imamoğlu’nu en çok eleştirenlerden biriyim. kendisine pek bayılmadan oy verdim. bu arkadaşı tanımıyorum. imamoğlunu eleştirme hakkı tabi ki var. ancak imamoğlu’nun yaptıklarına kızdı diye kaçmayı düşündüğü saf daha mı temiz gerçekten bir düşünsün derim.
neye kızmış mesela arkadaş, atıyorum kürt nagehan seviciliği mi. tamam ben de kızdım da kaçmayı düşündüğü akpnin nagehanla ilişkisine bir baksın kim daha içli dışlı, bu kadını kim ünlü yapmış.
mesela chpnin içinde pkk sevicisi olmasına mı. yine hemfikiriz ama bu arkadaş yine dönüp bir baksın pkkya ne isterse verdik diyip el ele halay çeken kimmiş. yoksa yine kaçmayı düşündüğü akp miymiş yapan!
kürt sevici şarkıcıya mı destek vermiş imamoğlu, şivan pervere konser verdirenler daha mı iyiymiş öyle olunca.
bölücülerle araya mesafe koymayan onları seven canan kaftancıoğlu yüzünden de kızmış olabilir. güleni kozmik odaya sokan cumhurbaşkanı daha mı masum peki canan kaftancıoğlundan.

muhalif olmak muhalefeti eleştirmemek anlamına gelmez. ama pire için yorgan da yakılmaz. saf değiştirirken kaçtığın safa da bir bak ne kadar temiz. yosunlu denizden kaçıp boklu bataklığa girmek mantıklı değil. çeyrek asırımızı heba etti bu herifler. unutacak değiliz. erdoğan’ın karşısına muhalefet kimi çıkartırsa onu destekliycez. seçimden sonra birbirimizi yeriz içerde.
yoksa daha ülkeye çok mülteci gelir, çok taciz videosu izleriz, peyniri simidi bile yiyemez birbirimizi yeriz. malum şahıslar da sarayda bi tarafına yağ sürüp halimize gülmeye devam eder.
devamını gör...
çok bilmişlikten kaynaklı boş konuşmuş sadece. büyütülecek bir şey değil. jahrein dedi diye 1 kişi bile akpye oy vermez saçmalayamayın yok akpnin twitter tetikçisi falan...
devamını gör...
(bkz: jahrein kim aq)
devamını gör...
şu ayı irisi, ergenlikten çıkamamış lise mezunu adam nasıl oldu da kanaat önderi oldu ? daha dün twerk yapıyordu, sığır kitlesinin gazıyla birlikte siyaset bilimci kesildi başımıza.

hani en marjinal, en farklısı kendisi ya o bizim gibi yalnızca iktidarı eleştirmiyor; muhalefeti de eleştiriyor. kendisine katılıyorum, bu kafayla akp adayına oy vermesi yerinde olur.

şu içinde bulunduğumuz durumda muhalefeti eleştirmek abesle iştigaldir. bak eleştirmek istiyorsan iktidar orada. gece gelen zamlar ortada. enflasyon, döviz kuru ve daha birçok sebep ortada. sosyal medyadaki kendini muhalif gösteren akp'li trollere kanıp muhalefeti eleştirmeye kalkışmayın. bu trollerin her seçim öncesi nasıl ortaya çıktıklarını ve nasıl başarılı olduklarını hatırlayın.

seçime kadar muhalefet çıkıp bize sövse 'he' deyip geçmek zorundayız. seçimden sonra delicesine eleştirebilirsiniz. unutmayın normal bir dönemden geçmiyoruz.normal bir dönemden geçseydik muhalefet de tabii ki en az iktidar kadar eleştirilmesi gerekirdi. artık köprüden önceki son çıkışımız ve evet bu gerçekten son.

bu ülkeyi muhalefet uçurmayacak doğru. bu aynı zamanda kararsız z kuşağı seçmenin söylemi. ancak apolitize olunup sandığa gidilmezse ortada bu ülke diye bir şey de kalmayacak. muhalefete sımsıkı sarılıp önümüzdeki seçimlerden sonra muhalefetin de iktidarın da eleştirilebileceği, salt rasyonel temele dayalı bir düzenin kurucuları olmalıyız.

not: 'eleştiri' yalnızca negatif anlamıyla kullanılmıştır.
devamını gör...
jahrein kim aq
devamını gör...
sözlükteki ulusalcı faşistleri ayağa kaldıran açıklama. pisliklerini kusmak için, içlerindeki gizli akpliyi açığa çıkarmak için bu anı bekliyorlarmış.
devamını gör...
sosyal medya ile insanların hayatına sokulan bir başka bomboş troll.
şu adamın söylediği bir çok şey doğru ama mevcut şartlarda doğrunun da doğrucusu olmaya kalkması tamamen deli zırvası bir durum.
haa tr siyaseti zaten en kötüler içerisinden bir tane iyi seçmek olduğu için böyle devam, durmak yok.
mevcut tr şartlarında benim gözümde söyledikleri yok hükmünde, isterse kıçına huni takıp gezebilir.
devamını gör...
bir beyan.

konudan bağımsız bir şeyler yazmak istiyorum.

böyle insanları neden takip edip gazlıyorsunuz diye sormak istiyorum insanlara. adamlar bir konu seçip çıkıyorlar piyasaya. mesela oyun tanıtımı... o kadar gereksiz bir hayran kitlesi oluşuyor ki çevrelerinde, kendilerine artık her konuda fikir beyan edebilme izni verilmiş gibi başlıyorlar dindi, siyasetti, üstlerine vazife olmayan her konuda yardırmaya...

şimdi ben kozmolojiyle ilgili bir youtube kanalı açsam, siz de beni bunun için takibe alsanız ve ben zamanla orada siyaset yapmaya başlasam, bundan öncelikle sizin rahatsız olmanız gerekir. "ben seni bunlar için takip etmiyorum" demeniz lazım. neden izin veriyorsunuz insanların herbokolog gibi davranmasına? çok istiyorsan en başından siyaset kanalı açarsın, olur biter.

ben takip etmiyorum ama sık sık adını duyarım. oyun içeriği üreticisi olarak biliyorum. yanlış biliyor da olabilirim ama eğer doğru biliyorsam, çok gereksiz hareketler yaptığını düşünüyorum. tamam kime istiyorsan oy ver, soran olursa siyasi görüşünü de söyle ama sorulmadığı sürece böyle ortaya atlamanın gereği yok.

şahsi fikrim iktidarın da muhalefetin de birbirinin benzeri olduğu yönünde ama denenmişi denemeye de hiç niyetim yok. kötü de olsa yine muhalefete oy vermeyi tercih ederim ikisinden birini seçmem gerekirse. en azından, memnun kalmazsak kadrolaşma fırsatı vermeden ikinci kez seçmeme şansımız var.
devamını gör...
8 yaşındaki çocukların severek takip ettiği birisinin açıklaması.
bu açıklaman hem bizim gibi yetişkinlerin hem de ekrem beyin inan pek bazı bölgelerinde değil obez kardeşim.
devamını gör...
jahrein kim? bugüne kadar sola ne faydası olmuş?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"jahrein'in imamoğlu aday olursa akp adayına oy vereceğim açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim