(bkz: yoldaş benjamin franklin)
devamını gör...
valla açmak istesem açarım yoldaşın ruhu bile duymaz da kim.ugrasacak şimdi dedicated proxy dir, botu, vpn dir, sanal taratyicidir, fake mac adresidir allahsen.
devamını gör...
(bkz: eyluling)

benim bildiğim sırf 2 tane var ki çeşitli bozalar pişmekte olduğundan ensemde pek bakamıyorum bu ara hadi yine iyisin kız. kim bilir daha kaç hesabı var tavşancığın. e kolay değil tabi...

unutmadan süper nick almışsın valla nasıl denir mmmm adıyla müsemma; kötü mizahı acilen bırakmalısın.*
devamını gör...
hadi kullanılmayan, günün birinde ceza alınır diye yedekte tutulan hesabı anlarımda. bir insan neden birden fazla hesap açar hiç anlam veremedim.

güzel kardeşim yazsana işte normal hesabından. ne aksiyon yaratıyorsun.
devamını gör...
sosyal medyanın içinden geçtiğim için... ama... ah dostum bu büyük bir hataydı.
devamını gör...
anonimliği bozulmasın diye birkaç farklı hesapla hayatının farklı yönlerini yazanları anlarım ancak sırf birine laf sokmak için ayrıca hesap açanları anlayamam. ruhunuz feyk!

t: açmış olduğu hesap sayısı tahmin edilemeyen yazarlardır.
devamını gör...
(bkz: bu kadar saykoluk fazla)
(bkz: evet sana bile)
devamını gör...
başlığı canlandırırken (bkz: eyluling) yazmak resmen sinirim bozukluğu belirtisi*
soğuk su için, nefes alın ve bu travmayı atlatın. eylül gitti.
eyluling resmen milletin midesine oturmuş, saplamış, evet. *.
devamını gör...
yazarlar çok umrumdaydı da sanki bir de fake hesaplarını düşünecektim.
(bkz: bana ne)
devamını gör...
ekseriyetle yüzsüz yazarlardır ayni zamanda iki yüzlü olmalarıyla bilinirler. kardeşim sevilen bir yazarsan yeterli ilgiyi tek hesaptan alıyorsun zaten, ikinciye gerek yok. sevilmeyen bir yazarsan da istenmediğin sözlükte neden hala yazarsın ki?

gir kendi hesabından yaz nedir? sanki atom parçalıyorlar da kendi hesaplarından yazdıklarında bomba etkisi yaratacak. bir de kankalarıyla sağa sola sallarlar komik şeyler. bir karın ağrınız mı var, nedir ben anlamadım açıkçası.

uzak duruyordum ne güzel sözlükten, dışarıdan okurken ciddi ciddi fark ettim bunlardan bir iki tanesini. ve çenemi tutamadım yine xmlxlxld. ama ne yapayım yani hedef seçip kurşunluyor gibi bir şeylere sataşıyorlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kaç tane fake hesabı olduğu kestirilemeyen yazarlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim