valla benim su an guncel sorunum bir ki aydır benle iletisimi kesmis olması. bi senedir iletisimdeydik. bir iki aydır yok.
ve beni cok koruyordu. bir iki aydır korumuyor.
ama buna karsın sadık sadık onu beklememi istiyor. yani ben beklerim. sorun degil. ama su tabloya bi bak. nasıl gorunuyor?
lutfen benle yeniden iletisime gec ve beni korumaya devam et. haftalardır yazıyorum bunu yaa.
devamını gör...
“birbirinden sıkılmak”. sosyal medya ve sehir hayati yuzunden insanlar birbirinden kolayca sikiliyor ve baska partnerle yoneliyor.

ornegin: 90 kilo bir kariya sahip erkek tiktokta gordugu 50 kilo kadina yazar ve esini aldatir.
devamını gör...
kisilerin, kendilerini internet ortaminda sanallastirip bunun neticesinde benliksizlesmeleriyle ilgilidir.

ınsanlik mertebesine erisememis varliklar, guclu ve icten bir bag kuramazlar. yalnizca para ve statu gibi maddesel kavramlar etrafinda gecici olarak, cikarlari dogrultusunda, bir araya gelebilirler. bu samimiyetsizlik de beraberinde daha buyuk bir sahtelik ve riyakarlik getirecektir.

hakikatle yuzlesemeyenlerin tutunmaya calisacagi her dal er ya da gec kirilir.
devamını gör...
kadınlarım harf değiştirerek aynı başlıktsn 89 tane açması
erkeğin de buna mğsaade etmesi
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadın erlek ilişkisinin güncel sorunu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim