1861.
diyanet işleri başkan yardımcısıburhan işliyen, “burhan işliyen ile hacı bayram kürsüsü’nden” adıyla yayınlandığı diyanet tv’deki programında, kadınların giyimlerini eleştirdi.


düğünlerden bahseden işliyen, “salona bir giriyorum, hanım kardeşlerimiz bana kızmasınlar, sanki giyecek elbise yok, perişan. niye böylesiniz? allah, camiye girerken örtün, düğün salonuna girerken açıl diye bir emir mi verdi?” dedi.

erkeklere de çağrı yapan işliyen, “babalar, abiler, kocalar; bu konuda eşlerimize, kızlarımıza telkinde bulunmamız, nasihat etmemiz, yönlendirmemiz gerekmiyor mu? bir müslümanca duruş gerekli. bütün örtüleri açmış, sınırları ihlal etmiş, haramları işlemeye başlamış. bir müslüman bunu yapamaz. hayat tarzımız kitaba uygun olmalı. düğünlerimiz, eğlencelerimiz kitaba uygun olmalı” ifadelerini kullandı.

buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınlar bütün örtüleri açmış haramları işlemeye başlamış" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim