günlük hayatı geçtim şu sosyal medya da bile çok rahatlıkla görülecek olaylardan sadece birisidir. özellikle twitter ve instagram da kendisine dm atan erkek tipsizse çoğu kız mesajları ifşa ediyor kaldı ki bunun suç olduğunu bilmeyecek kadar cahil olanları var. normal tanışmak için mesaj atsa bile adamı tacizci diye ortaya atarlar. ama zengin yada yakışıklı bir tip direkt ahlaksız bir mesaj atsa ses çıkarmazlar. bunun sayısız örnekleri var. tipsiz bir erkekseniz tanımadığınız bir kadına merhaba bile yazsanız tecavüzcü bile ilan edilebilirsiniz.
devamını gör...
gold diggerların en sevdiği. he tabii paranız varsa iş değişir.
devamını gör...
alla allaa...! (çirkin buluyorsa ilgilenmez yani, iş iftiraya kadar nasıl uzayabiliyor ve böyle yapmakla kadın ne elde etmeyi umuyor ki yapsın. çok mantıklı gelmiyor gibi.)
devamını gör...
konu nedir ?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınların çirkin erkeklere çok kolay iftira atması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim