çokça alışılan o sert, her an öfkelenebilir ve tahrik olabilir bir canlıdan çok; centilmenlik, kibarlık, sadakat sahibi oluşu ve şefkati buluyorum ben.
ayrıyeten erkek vücudu gerçekten çekici bir vücut, kadınların çoğunun sadece erkeklerin elinden hoşlandığını bile biliyorum.
ne aradığına bağlı oluyor, doğru ya da yanlış o ilk yaptığım modellemedeki canlıya bile aşık olan var, kadın bunları aradığı için aşık oluyor zaten.
benim hayatım boyunca etrafımda arkadaş, dost, sevgili veya eş olarak tutacağım erkek tipi, anlattığım şefkatli tiptir.
ben centilmenliği, şefkati erkeklere çok yakıştırıyorum.
velhasıl, erkeklerin kadınlarda ne bulduğunu sormak gibi mesela.
bir dostlarımızla geleceğiz ukdesi.*
devamını gör...
(bkz: yaprak afedersin)
devamını gör...
söylenmezzzzz....

ayıp.
çok ayıp.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınların erkeklerde ne bulduğu sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim