sadık erkeği elde tutması kolay, cepteki erkek olarak gördükleri için olabilir.
devamını gör...
sadık erkek mi?
sadık bir erkek?
aldatmayan bir pipili insan yani...
hmm, boş küme.
devamını gör...
ciddi ciddi sadık dediklerimiz ve sevdiklerimizin kıçı kalkıyor.
devamını gör...
başlık zırva, önkabul yanlış böylece bütün konu çöp oluyo.
devamını gör...
aşık ve evli bir erkek olarak gözlemim şu ki: yanlış bir saptama. (evlenmeden önce de böyle düşünen bir kadın tanımadım, sonrasında da duymadım..)
devamını gör...
başlık çöp, çoğu önerme çöp.
attım gitti.
devamını gör...
kadınların bilebileceği sebepler. beni ilgilendirmiyor. kadın işine karışmak olmaz. kimi sevip, kime soğuk olacağını en iyi kişinin kendisi bilir. ben ne bileyim?
devamını gör...
"ben bir vaka ile karşı karşıya geldiğimde kendime hemen bu 13 soruyu sorarım.
kaçta, hangi, ne ile, niçin, nolmuş, kimi, nerede, nasıl, ne zaman, kimden, neyi, ne belli, neye, kim?"
devamını gör...
dr. tahsin oğuz acartürk'e göre doğru olan önerme. şöyle, kadın alfa erkekten çocuk yapıp zamanla onun çerçevesini değişirmiş ve betalaştırırmış çocuklarına daha iyi baksın diye. sonra da "ulan bu da ne çapsız beta çıktı?" deyip başkasını ararmış biyolojik olarak.

dr.redpill youtube.com
devamını gör...
sadık erkek sevmiyorum, sevdiğim erkek sadık olsun istiyorum. denklemim bu kadar.
devamını gör...
başka bir gezegenin kadınlarından bahsediyor olabilir misiniz? cinsiyetten çıkarıp kim boynuzlanmaktan zevk alır ulan!**
devamını gör...
hiçbir erkek sadık değildir. her erkek daima aldatma potansiyeli olduğunu bilir sadece pasif veya agresif şekilde bunu kullanır ama kullanır. pasif olanlar sosyal medyalarda aktif profilleri olan / günlük hayatta etrafta bulunan her kadını/kızı keser- izler. sonuçta bakıyor olmalarının sebebi içe dönük biçimde olsa da, kendi pis dürtüleridir. bakarken bile neler neler düşünürler. aldatma sadece seks değildir. başka birisini hayal etmek/ izlemek ve vücut hatlarını incelemekte aldatmadır. agresifler direkt işi eyleme döküp takılır.

sonuç:

maalesef, gerçekten var olmayan bir yaratığı sevip- sevmediğimizi kontrol etme şansımız olmuyor. gerçek olsalardı, belki sevebilirdik.

bu yüzden belirtmekte fayda görüyorum:

sevmediğimiz "sadık erkek" değil, "sadakatsiz- riyakar erkek ırkının kendisidir."
devamını gör...
aklımdan zorum olması gerekiyor sevmemem için. adrenalini bırakın. huzur güvende..
devamını gör...
kadınlar neyi seviyor ki. hepsi sahibe gibi kendilerine köle arıyorlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınların sadık erkek sevmeme nedeni" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim