ölümüne rousseau'cu olmamdan mütevellit voltaire'dir. edebi stilinden dolayı, tartışma çıktığında hicivli laf sokacağına eminim. tartışmanın şiddetlendiği bir anda, saçma sapan laubali bir sey söylemesi üzerine kafa göz dalardım.

ne kadar sevsem de, descartes ile de dövüşmek isterdim. bazı mekanist fikirleri sinirimi bozuyor. özellikle konu hayvan-makine olayına gelirse, kesinlikle kavga çıkardı.

son olarak, nietzsche ile güreşmek isterdim. kendisine bazen sinir olsam da, dövüşmek istememin nedeni iyi güreşeceğini düşünmem.
devamını gör...
geri zekalı diyojendir. fıçıda yaşamak ne olum?
devamını gör...
arthur schopenhauer. meymenetsiz.
devamını gör...
königsbergli hergeleyi yani immanuel kant'ı tokatlamayı çok isterdim...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kafa yazarlarının dövüşmek istediği filozof" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim