90'larda başlayan, erman toroğlu ve hıncal uluç'un her hafta maç görüntülerini izleyerek yorum yaptıkları, arka planda da uğur isimli yayın masası teknisyeni ile beraber görüntüleri ileri geri oynatıp, kötü maç yöneten hakemleri mercek altına aldıkları programdı. sonra bu akım , ahmet çakar ile devam etti. her spor programında emekli bir hakem ve onun yerin dibine soktuğu aktif hakemler ekrana hakim oldular. sonra da futbol taktik ve teknikleri yerine ha bire hakemler konuşulmaya başlandı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kale arkası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim