parayı sokağa dökmek eylemidir.

emek hırsızlığı yapıyorsun diyen tipler ortaya çıkacaktır şimdi. şarkıyı topic olarak aratınca şarkıcının kanalından dinlemiş oluyorsunuz.

örnek: ankaralı turgut sen gittikten sonra topic.
devamını gör...
parayı sokağa dökmek mi?
youtube izlediğin internete para ödemiyor musun mesela? daha video ile sound streaming farkından bihaber arkadaşın, sunmadığı gerekçeleri üzerinden hiç bir bilgi edilemediğiniz bir başlık. ayrıca
sadece video izlemek daha fazla bandwith harcayacagi icin spotify kullanmak daha ekonomik olabilir. offline müzik seçeneği ile daha önce indirdiğin şarkıları, postcadları internetin olmasada yüksek kalitede dinleyebilmek de cabası.
ufak bir ayrıntı daha, youtube da size sadece baglantiniz dogrultusunda ses kalitesi sunar..yani komşunun interneti ile tost makinesi ile çekilmiş gibi klip izlersin, bu mantıkla zaten her klip arasında, bazen şarkı ortasında reklam dinlemek ve izlemek zorunda kalmak da ayrı bir zevk herhalde.

son söz : youtube 192 kbps (max.) bitrate'e sahip ses kalitesine ulaşabilirken,
spotify premium'da bu değer 320 kbps'dir.
devamını gör...
valla spotify de biz bir aileyiz ondan devam dediğim başlık. youtube premium candır o ayrı.
devamını gör...
youtube music aşırı dandik. ayrıca ikisinide kullanmaya engel yok.
devamını gör...
(bkz: youtube vanced)

hem ücretsiz hem de reklamsız.

hem de tüm youtube içeriklerine ücretsiz ulaşma imkanı.
devamını gör...
spotify sunduğu playlistlerle oldukça başarılı bir müzik yayın platformu. dinlediğiniz türe ve sanatçılara benzeyen yeni müzikler keşfetmek için güzel bir yer. eğer premium hesabınız varsa 320 kbps bitrate ile dinliyorsunuz.

öte yandan youtube premium kullanıcıları için 256kbps akış sunuyor. para ödemeyen kullanıcılar için ise 128 kbps akış sunuyor.
ben youtube üzerinde de harika sanatçılar keşfettim. youtube'un öneri mekanizması da o kadar kötü değil. ancak spotify doğrudan dinlediğiniz müziği sizinle paylaşan diğer insanların dinledikleri sanatçıları listeliyor.

bir müzik kaşifi olarak şunu söyleyebilirim: youtube ve spotify aynı anda kullanılması gereken iki platform. youtube'da olan bazı içeriklere spotify'da ulaşamıyorsunuz. spotify'da olan bazı içeriklere de youtube'da ulaşamıyorsunuz. özellikle canlı konser kayıtları ve cover'lar youtube üzerinde sizi bekliyor. bazı sanatçıların tüm albümleri spotify'da bulunmuyor.

iki platformun eksik yönleri:
- sanatçılar ve albümler hakkında detaylı bilgiye erişilememesi.
- sanatçıya düşen dinlenme başı gelir miktarının komik düzeylerde olması


sonuç olarak para ödemek ya da ödememek sizin tercihiniz. premium hesap kullanarak dinlediğiniz sanatçıyı desteklemezsiniz. platforma para ödersiniz hepsi bu.
devamını gör...
spotify güzellikleriyle tanışmamış kısmen fakir insan diyebiliriz sınırım
devamını gör...
anlayamazsınız.

spotify böyle bağımlılık gibi birşey olum. ben tüm o şarkılarımı nasıl youtube'a taşıyacağım? ayrıca blend var grup olarak müzik dinleme arkadaş listesi haftalık keşif filan birsuru şey var bunları youtube'da yapamazsın
devamını gör...
youtube music spotifya bin basar.

not: 3 yıl spotify kullandım, 6 aydır da youtube musicteyim.
devamını gör...
ben düz bir adamım abi. youtube video temelli bir uygulama, spotify da müzik ve ses. şarkı, podcast vs. dinlemek için niye video izleme amacı ile kurulan bir platforma gideyim.

ayrıca ben her yıl sonunda bana analizler yapıp özel hissettiren şeyleri seviyorum birader. ne var.
devamını gör...
ben youtube'cuyum. ben eski parçaları varsa film versiyonlarıyla ve cızırtılı dinlemeyi çok seviyorum.
spotify ne allah aşkına?
devamını gör...
saçma. evet.
devamını gör...
birinde aklim kalmasin, herkesin gonlu olsun diye her ikisini de kullaniyorum. canim hangisini isterse yani. mis.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kapı gibi youtube dururken spotify'e ücret ödemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim