eskiden kavurmalı kaşarlı, et sucuklu kaşarlı tost yapardık ,ekmek arası evde yada büfeden alır yerdik ayranlar ,limonata veya çayla.
bazen çok açsak üç çeyrek ekmek arası olurdu, yada domatesli, beyaz (inek) peynirli tost yapardık.

uzayı fethedip amerika ve almanya'nın bizi kıskanması sonrası , bim ürünü kültür peynirli tavuk sucuklu tosta düştük,belediye halk ekmekli.

buna da şükür ,allah saklasın aya turistik seyahat yapılırsa biletli, vallahi ekmek arası salçalı tostu zor yeriz .

sorsan haymana beygirine ,komünistlerin yüzünden der.
angut kuşu ise ,aaaa bir şeyi de beğenmiyorsunuz diye ekler.

ver mehteri..

kokoreç hayal oldu.........
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kavurmalı kaşarlı tost-kültür peynirli tavuk sucuklu tost" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim