bir martin mcdonagh oyunudur.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bir yazar olarak dehasına hayran olduğum martin mcdonagh’ın yazdığı yastık adam oyununu izlemiş ve çok beğenmiştim. kayıp el de en az yastık adam kadar etkileyici bir öykü. yazar olarak three billboards outside ebbing missouri ve in bruges’i de yazmıştır martin mcdonagh.

filmde yirmi yedi yıl önce birileri tarafından eli kesilen carmichael’in o eli arama hikayesi anlatılıyor. carmichael’in batının hızlı kovboyu ve hayattan vazgeçmiş adam görüntüsü ve tavırları gerçekten etkileyiciydi.

martin mcdonagh’ın bütün hikayelerinde olduğu gibi kayıp el’de de bir dehşet duygusuna kapılmadan edemiyor izleyenler. küçük yaşta elleri kesilen bir adamın o eli aramak için girdiği kapkaranlık hikaye.

oyundaki diğer oyuncular da muhteşemdi ama adını hatırlamıyorum fakat toby isimli torbacıyı canlandıran oyuncuyu ayakta ve dakikalarca alkışladığımı hatırlıyorum. çünkü muhteşem bir performanstı. toby afro-amerikalı bir ot satıcısı idi oyunda ve onu canlandıran beyaz bir adamdı ancak ben en ufak bir şüphe duymadan onun siyahi bir adam olduğuna inandım.

oyun çıkışında her üzerimde derin bir martin mcdonagh etkisi hissettim. geçmişten gelen vahşetin ruhuma yaptığı derin işkencelerle.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kayıp el" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim