yalnızca kendi mahallesindeki marketten alışveriş yapar yalnızca kendi insanına para kazandırır yalnızca kendi insanına katkı sağlar yalnızca kendinden olanı tutar ve yerleştiği yeri kendi ülkesi gibi kullanır. ayrıca kendi insanını yerleştiği ülkenin insanından üstün gördüğü gibi yerleştiği bölgedeki yerli insanlara da kötülük yapmayı kendine hak görür . o bölgedeki kızları taciz eder sonra yerel halktan birisi çıkar onu savunur. çok garip ya benim hayali ülkem atlantiste tam olarak bunlar oldu. ama iyi ki o hayal gerçekte böyle şeyler yok hiçbir şekilde allah ım hayallerime mukayyet ol.
devamını gör...
çok uzak degil git esenyurt meydana caminin hemen alti turkce tabela yok göremezsin berberi manavı kasabı marketi suriyeli haa seni kesmedi bağcılar da aynı şekilde hatta gecen sokak ortasına sandalye koyup külhan beyliği yapan gelene geçene posta koyan vardi ilk yerel seçimlerde mahalle muhtarı adayları göreceğiz afişler pankartlar cabası garip garip isimler
devamını gör...
buna kızamazsınız çünkü bu işin doğası budur. almanyadaki türklerde kendi mahallelerine türkçe tabelalar açıp türklerden alışveriş yaparlar. elin amerikaya gitmiş çinliside chinatown kurar ve bugün orası bir destinasyon haline gelir.
devamını gör...
umudum en kısa zamanda mahallesini, hatta sokağını, caddesini, ilçesini kendi ülkesinde kurmasıdır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kendi mahallesini kurmuş mülteci" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim