şahsımın samimi bir itirafıdır.
devamını gör...
bir yaştan sonra geçerliliği kalmaz. bu hikaye, 20'li ve 30'lu yaşlarda anlatılır, 40'ından sonra kart zamparalığa dönüşür.
insan yaşayarak öğrenir çünkü.
devamını gör...
benim alman manitalarım oldu benden büyük. üstünde özellikle çalışılmadığı sürece ne insan zekası ne de insan psikolojisi gelişiyo. bi tanesinin oğluyla tanışmıştım, kadının oğlu annesinden daha olgun bi insandı.

özel olarak tercihim değil sugar mommy olayı.

haaa parası oluyo, senin için harcıyo da, ama o parayla senin üzerinde hak iddia etmeye çalışıyo. o da olmuyo.

tehlike arz eden bi ilişki türü.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim