tr.sputniknews.com/turkiye/...

abicim bu ne ?
imkanı olan yaptıkları röportajı izlesin.
rastgele trt'de karşıma çıktı.
benim izlerken utandığım birşeyi,yaparken hiç biriniz demedi'mi "ağa biz ne yapıyoruz" diye?

çok istiyorsanız veririz yani akp'ye sıkıntı yok.
azda siz çekin.
devamını gör...
araplara sınavsız üniversite kapısını açan reteeye laf yok. gılışdara neden bu konuyu gündeme getirdin diye dava açıyorlar ahaahaha. komedi filmi gibi değil mi? değil!

o haberdeki kalabalık sığır sürüsünün en az yarısı istediği yere sınavdan önce yerleşti zaten inansanız da inanmasanız da! sınav soruları yine çalındı her zaman olduğu gibi! eskiden fetö yabmış, fedö çalmış diyorlardı ya hani kendilerini savunmak için, iste o olay aynen devam ediyor.

o yüzden rahat rahat siyaset yapabiliyorlar. çalınan sorular, sınavsız üni. hakkı alan araplar umurlarında değil yerleri garanti çünkü!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kılıçdaroğlu'na 1 liralık manevi tazminat davası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim