tefecidir.. fakat meslektaşlarına göre malvarlığının fazla olması polat'ın dikkatini çekmiştir. nihayetinde kendisi araştırılınca testere necmi'nin özel kasası olduğu idrak edilmiştir. daha sonrasında illegal para transferleri yaptığı da tespit edilince polat tarafından cezası kesilmiştir.
devamını gör...

40 yıldır der ki, altın her yerde altın. kağıt tedavülden kalkar, altın ağırdır. hiçbir yerden kalkmaz.


zamanında kendisini dinleyip altın alanlar köşeyi döndü. üstelik ytd filan da demezdi adam.
devamını gör...
83 model ne olduğu bellisiz arabaya binerdi rahmetli. iplikçi'ye paralel yapı oluşturup, milletin parasını isviçre'de tutarak daha fazla faiz verdiğini iddia ederdi.
halbuki yalan ha, tanzimat donemindem beri bir ermeni bir yahudiden daha fazla faiz vermemiştir.

testerenin gazına gitti adam.
devamını gör...
testere necmi'nin gizli kasası olan ermeni kuyumcu. aynı zamanda testere'nin emriyle süleyman çakır'ın ruslarla işbirliği yapmış gibi göstermek için hesabina 15 milyon dolar göndermiştir.
devamını gör...
laz ziyanın sesiyle.



kiğmmiş bu terzinin oğluuu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kirkor terzioğlu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim