kışı seven insanların biraz şey olması
başlık "ataraxia" tarafından 18.11.2021 18:07 tarihinde açılmıştır.
1.
üşümekten ve kışlık kıyafet giymekten neden zevk aldıklarına anlam veremediğim insanlardır. aralarından bazıları battaniye altında dizi izlerken, yağmur yağdığında kahve içerken story atmadan duramazlar. kar yağdığında sanki havadan para yağmış gibi sevinirler. kışın gelen doğalgaz faturaları içlerine oturmaz, popolarının donması umurlarında olmaz. gariplerdir.
devamını gör...
2.
nerenin kışı olduğuna göre değişen durumdur. şahsen antalya'nın kışını çok severim hafif hafif üşümek güzeldir fakat tutup da ankara'nın kışını sevecek halimiz yok.
devamını gör...
3.
biraz saçma olması. yaz konfordur, kış zulüm. her anlamda.
devamını gör...
4.
beni en zorlayan bahar dönemleri, ya sıcak ol ya soğuk. aradaki geçiş dönemleri hiç bana göre değil. sıcak görünümlü soğukluklar, soğuk görünümlü sıcaklıklar hasta olmama neden oluyor. netliği severim.
devamını gör...
5.
bugünden sonra 'ben kışı çok seviyorum' burjuvaları benden uzak olsun.
devamını gör...