nerede ve nasıl olursa olsun kitap okuyan birini görünce hor gören tiptir. kendisi okumadığı ve cehaletinden utandığı için okuyan birini görünce raid gören ss gibi çığlık atıp ampule kafa atmakla ilgilenir. ilim irfan düşmanıdır. siz siz olun nerde ve nasıl olursa olsun okuyun. okuyun ve kendince size laf atanlara gülümseyin. bir gün onlar değil siz anlatılacaksınız.
devamını gör...
hepsini dikkat çekmek ve kız veya erkek düşürmek için olduğunu düşünür
devamını gör...
bunun için: okuma hastalığı, bu kadar okuma deli olursun, sen mi kurtaracaksın bu memleketi, okuyunca ne oluyor ki internette her şey var zaten gibi ifadeler var güzel ağızlarda!
devamını gör...
ben tipsiz diyorum. bıraksın açsın başlığı. tepki vermeyin kaybolup gitsin
devamını gör...
amma çoh kitap okuyon ya dedi sığır adam.
devamını gör...
hayatsız insanların sağlıklı bir hayat süren insanları sürekli yargılamasından kaynaklanan durum ve tiptir.

bu kişiler gidip bir kadının/erkeğin elini sıkmaya öz güveni olmayan, bir merhaba deyip kibar bir sohbet etmekten aciz olan tipler olduğu için, biz normal insanları böyle sözlük gibi ortamlarda nasılsa yüzümüz görünmüyor, eşgalimiz bilinmiyor diyerek topa tutarlar.

vay efendim derler "siz metroda kitap okuyorsunuz ya, bunu kız düşürmek için yapıyorsunuz!"
vay efendim "sen kafede ders çalıştın, ee, düştü mü bari?"
"senin instagram hesabın kilitli değil mi? ooo. hayırlı işler kardeşim!"
"ooo, kızla story atmışsın!!! noldu ilk günden bu kadar samimisin??"

bu ve benzeri yargılar bu insanlara aittir. kendileri siliktirler, özgüvensizdirler, o yüzden sürekli sizi yargılarlar. aslında çok acınası haldeler de haberleri yok. bizi de kendileri gibi zannederler. hayır kardeşim, biz bir kadınla tanışmak için aptal gibi bir yerde kitap okumayız. gideriz, hadi buna özgüvenimiz yoksa hoşlandığımız kişiye mesaj atarız, onunla insan gibi konuşuruz. olacağı varsa olur, yoksa da olmaz. bu kadar basit bu bizim gibi "normal" insanlar için. ama senin gibi klavye başından insan yargılayan tipler için bir randevuya çıkmak imkansızdır maalesef.

senin adına çok üzgünüm hayatsız. umarım bir gün sen de mutlu olursun.
devamını gör...
kitap okuyanların sadece kitaplar hakkında konuşabileceğini sanan, sadece kitap okuyan kişilerle anlaşabileceğini sanan tipler de buna dahildir bence.

evet ben kitabı okuyorum ama kendim için okuyorum birini düşürmek, tavlamak amacıyla değil. çok istiyorsan sen de oku. okumak istemiyorsan da insanları rencide etmenin alemi yok.
devamını gör...
kitap okumuyordur.
devamını gör...
çok özür diliyorum ve fakat kitap okuyorum yiaaa diyip koltuk altına pucca falan sıkıştıran bir güruha denk gelince, problem kaçınılmaz oluyor.
devamını gör...
ben okumuyorsam sen okuyamazsın.
devamını gör...
gereksiz yere konuşan, işsizlikten kime saracağını şaşırmış insan modelidir.okumuyosan okuma kardeşim okuyanı rahat bırak kendi işine yoluna bak
devamını gör...
(bkz: mağara adamı) dır.
devamını gör...
hiç unutamıyorum lisede beyinsiz bir sınıf arkadaşım ‘kitap okumak düşünceleri değiştirir. zıt fikirli bir kitap okursam düşüncelerim değişir.’ gibi bir şey demişti. şoka girmiştim. çocuğun karşısında donup kaldığımı hatırlıyorum.* anadolu lisesini kazanmış bir insanın nasıl bu kadar sığ ve çağ dışı bir görüşü olur demiştim. adamın oturttuğu bir düşünce yapısı yok, kitap okursa değişir diye okumuyor.*
devamını gör...
efendim canlar beni mi cağırdınız?

kitap okuyan ile sorunum yok aslında, benim gibi olanların da kitap okuyanla sorunu yoktur bence.
bizim sorunumuz kitap okuduğunu sanan eşekler.
mesela kitap okuyanı kişiyi yazdığı entryden anlarım, kitap okuyorum diyen gerzeği de her ne kadar "kitap okumuyordur" dese yine anlarım ve bizim sorunumuz olanlar şu ikinci sıradakiler.
ayrıca kitap okumak ney lean.

boş yere kutuphanem olsun, yagmur yagsın, kahve iceyim edebiyatı falan yapıp salak salak kurgusal karakterlerin adını ezberliyorsunuz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kitap okuyanlarla sorunu olan tip" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim