aşk-ı memnu dizisi ile damga vurmuş ikili, kıvanç tatlıtuğ ve beren saat yıllar sonra tekrar bir araya geliyor.
yeni sezonda gülseren budayıcıoğlu'nun kral kaybederse adlı kitabı diziye uyarlanacak. dizinin kadrosunda kıvanç tatlıtuğ ve beren saat olduğu konuşuluyor. henüz hangi karakteri canlandıracakları belli değil fakat kesinleşirse 11 yıl sonra tekrar partner olacaklar.
aşk-ı memnu seyircileri heyecanlı, dizinin deli divane takipçisi değildim ama ben bile bu ikilinin tekrar bir araya gelişi konusunda merak içindeyim. bu zamana kadar repliklerinin az ekmeğini yemedik sonuçta. bu haberler şu an için sadece iddia niteliğinde ama böyle bir şey ortaya atıldıysa bir doğruluk payı vardır.

gülseren budayıcığlu'nun kitapları olmasa son birkaç yıldır dizi sektörümüz çökecekmiş resmen. kendisi şöhreti geç yakaladı ama güçlü yakaladı.
haber detayları
devamını gör...
yeni bir adnan mı doğuyor? dedirten elim hadise.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kıvanç tatlıtuğ ve beren saat yeniden bir araya geliyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim