''gavatdır,kız ne güne duruyor''cular gelmeden ben uyarayım,yapmayın.*
devamını gör...
yani normal bir erkektir.
yemek yapmayı seviyordur ve kız arkadaşını mutlu etmek, sürpriz yapmak istemiş olabilir.

edit : ipleri her zaman elinde tutuyor olup bunu yapan erkekte vardır. yaranmak için yapmaz bu adam bu eylemi. öyledir ki ipi çekiştirirsen elinde tuttuğu parçadan keser atar, elinde kalanla yoluna devam eder.
devamını gör...
kızın yaptığı yemekleri sevmeyen erkektir .
devamını gör...
eğer olsaydı, ben zaten işsizim şu an o çalışıp para kazanıyorsa, sürekli yemekler benden :) severim de yapmasını zaten
devamını gör...
özel soslu makarnalar, ıspanaklı etler, pirzolalar, kaşarlı mantarlar ve quesidella'lar yapabilen biri olarak arada bir böyle şeyler yaparım elbet. yarın bi gün doğada mahsur kalsanız besle beni mi diyeceksiniz?
devamını gör...
ne öyle nadir bulunan, ne de öyle yerlere göklere sığdırılamayan erkeklerdir.
bir kere yalnız yaşıyorsanız zaten yemek yapmayı öğrenmelisiniz.

ötesinde, eğer bu işten keyif alıyorsanız işi biraz daha ilerletip internetten daha kaliteli tarifleri boş vakitlerinizde denemeye başlayabilirsiniz.

ikincisi, bu konuda biz kadınların kriterleri anlamsız derecede düşük olduğundan, bırakın havyar soslu portakallı ördek yapmayı, basit bir bezelye ıspanak vs. yapıyorsanız bile hemen "yemek yapan erkek" sınıfına giriyorsunuz zaten.

fakat söylediğim gibi, kimse burada yapılan övgülere kanmasın, öyle sokakta peşinizden dişi kitleler koşmuyor.

o yüzden kimse sırf kadınları etkilemek için iki yemek yapmayı öğrenip aşçı kesilmesin. ama yemek yapmanın avantajları da yok değil. bence en önemli yararı, karşı tarafa ayağını denk alması gerektiği mesajını vermek. ki bir kadına verilebilecek çok yerinde ve klas bir mesajdır.
siz yemek yaparken yemek masasında kedi gibi sizi izleyen, sonra da yaptıklarınızı afiyetle yiyen şahıs aynı zamanda bir kez daha hatırlıyor ki siz bir konuda daha ona muhtaç değilsiniz. bu yüzden her erkeğin az çok yemek yapmayı öğrenmesini tavsiye ederim.
bu da size kıyağım olsun erkekler.
devamını gör...
ne yemek yapmış merak edip geldim ama boşmuş.

olmaz böyle az laf çok iş:)
devamını gör...
pam pam pamela kendisini bot sanmayalım diye destan yazmış
devamını gör...
(bkz: vurduruyordur)

ne yaprak-kürek başlıklar bunlar... sıradan bir eylemde bulunmuş dümdüz bir insandır.
devamını gör...
bu kadar incelenmesine gerek yok bence. kız arkadaşım değil tabii ama, lisenin başında sevdiğim kıza ben de börek yapmıştım. tabii kıza özel yapmadım, sınıf içi gün yapıyorduk, bana da börek yapmak düştü.sırf o da yiyecek diye anamın yardımıyla filan özene bezene yapmıştım. ama ne bileyim, yerini bilsin, ipleri ben tutuyorum ayağına değil de; yesin, hoşuna gitsin, mutlu olsun diye yapmıştım.

hoş olan şeyleri sıradanlaştırıp, olması gereken şey basitliğine indirmek ve övmemek ya da ne bileyim memnuniyet göstermemek üzerine olan inatçılığın pek çok fenalığa sebep olduğunu düşünüyorum. yapmayın etmeyin.
devamını gör...
yavrudur o. ellerine sağlıktır valla. aferindir.
devamını gör...
var bir hayalimiz
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kız arkadaşına yemek yapan erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim