elinizde o malum araba ve iphone 12 pro max varsa rahatlıkla tavlayabilirsiniz. he eğer genç aşkıysa kızın yanında düzgün takılmaya dikkat edin , düzgün konuşun devamı gelir elbet. ama kızlar tipe bakıyor kim ne derse desin. lise, üniversite, sosyal medya'da o kadar çok reddedildim ki vallah sayısını bilmiyorum.
devamını gör...
insan olursanız veya olmaya çalışırsanız tavlamanıza bile gerek kalmaz.
kadınlar size yaklaşır zaten.
devamını gör...
kadın tek bir şey değildir. o yüzden burada verilecek bir taktik her kadında işe yaramaz. illa taktik isteniyorsa buyurun, taktik uygulamadan kendiniz olarak ve ona da bütün kadınlardan birisi değil de özgün farklı biricik bir kadın olarak yaklaşın. istediğiniz sonuç olmaya da bilir. siz elmayı seviyorsunuz diye elmanın da sizi sevmesi şart değil.
devamını gör...
kadınların dilini ve kafa yapısını çözdükten sonra hiç zor olmayan eylemdir. para pul ile olacak şeyler değil. para peşinde olan kadın da gözümde kadın değildir.
devamını gör...
adamlık önemli. gerçekten sevip sayarsan, merhametli olursan ,sevgini paranla değil ilginle alakanla gösterirsen, bence o iş tamamdır.
devamını gör...
mirkelamın tavla şarkısını açıyorsunuz son ses..sonra pulları zarları sallıyorsunuz.
devamını gör...
kadınlar ile iletişime geçmek aslında abartıldığı kadar zor değildir.
bakın size anlatıyorum, bu taktikleri uygularsanız 6 ay içerisinde her şey mümkün.

önce bir spor salonuna yazılıyoruz ve iki adet 5 kiloluk whey protion tozu, pre-workout, kreatin ve multi-vitamin alıyoruz

her gün sabah iki saat kondisyon akşam iki saat ağırlık, günde 4 saat olacak şekilde başlıyoruz ve 6 ay boyunca kasları 50 kg lik dambıllar ile pompalıyoruz. eğer spor yaparken terleten taylardan giyerseniz süre 5 aya kadar düşebilir.

bu 6 ay içerisinde harika bir iş fikri bulup, bir şirket açıyoruz ve oldukça zengin ve başarılı bir iş adamı oluyoruz. burada önemli unsurlardan biride formal, casual olsun oldukça dar kıyafetler giyinmek. dar ve bilekleri açık bırakan paça ve babet çorap önemli.

yine aynı dönem içinde bir çok kitap okuyoruz ve yabancı bir online üniversitenin de böyle işe yaramaz bir bölümünü bitiriyoruz. louisiana whitewing urban collage gibi havalı bir ismi olmasında ve diplomada online yazmamasına dikkat edin.

hemen ardından iyi bir estetik cerrahına gidip, paranın alabileceği en iyi suratı satın alıyoruz. iyi bir dişçiye gidip dişleri yaptırıyoruz.

saç yoksa saç ektirip fön çektiriyoruz, kıllara lazer şart (döş bölgesi hariç, orası kıllı kalmalı), solaryum da önemli.

en son da herhangi bir birinci dünya ülkesinden vatandaşlık sahibi oluyoruz.

işte bu kadar arkadaşlar. 6 ay kadar kısa bir süre içerisinde, bu taktikleri kullanarak istediğiniz kadın ile tanışabilir, yeni başlangıçlara yelken açabilirsiniz.

yada gidin bir konuşun direk, belki o da işe yarar.
devamını gör...
yazılanlara bakılırsa kimsenin bu işi bilmediği anlaşılan başlıktır.
devamını gör...
gerçekten konuşmak kendini iyi ifade etmek halk arasında çenesi var denilen durum bence etkilidir.
devamını gör...
arkadaşlar ben günde en az 2 kız tavlarım. beni iyi dinleyin.

kriterler şunlar
- tehlikeli gözükün, kızlar böyle erkeklere bayılır
- vucüta önem verin, bende bayağı karın ve kol kası var
- rap şarkıları dinleyin yeni kafa kızlar böyle, bilirim ben
- passat ı olmayan erkeğe kızlar bakmaz, bakmamalı da zaten ,

bu kriterleri sağlayın 1 hafta içinde 3 kız garanti. evet.
devamını gör...
hanfendi nabersiniz?
devamını gör...
amacınız seks ise kesinlikle kendiniz olmayın. kitap okumuyorsanız kitap okuyormuş gibi yapın. ilgi alanlarını stalklayın ve aynı şeylerden hoşlanıyormuşsunuz hissini verin. kadını buna ikna ettiğinizde tamamdır biter bu is ama sevgili istiyorsanız kendiniz gibi olun. yukarıda dendiği gibi dalgalı insanları kadınlar sevmiyor.
devamını gör...
tek taktik kırmızı hapı yutmak, bu zamana kadar ezildiniz, üzüldünüz. artık bu işe bir son veriyor ve o lanet topu geldiği yere gönderiyorum.


dostlarım, abilerim, kardeşlerim, romalılar; bir kadın, istediğini aldığı anda alternatif bakmaya başlar. yani kadınlar alfa erkeklerle birlikte olup beta erkeklere hesap ödetirler. temelde bu yatar. öncelikle bir statün olmalı, gen aktarımı için de kadın için yeterli bir profile sahip olmalısın. ve kardeşim özgür bir at olmalısın. özgür bir atı bağlamak isterler ve sen bağlanmadığın sürece peşinden koşarlar. yaaaani bir kadın istediğini alıyorsa, ilişkin yürümez. bir sonra arkadaşlarına, hobilerine, ailene laf etmeye başlar. bunun sebebi seni sürekli deniyor olması. (bkz: shit test) eğer testten kalırsan elenirsin.
devamını gör...
(bkz: taktik maktik yok bam bam bam)
devamını gör...
kadir hoca lakaplı, fitness hocası ve hafifte komik bireyin; oturalım ceviz yiyelim teklifini tavsiye ettiği taktiktir.

devamını gör...
niye tavlıyoruz ki? herkes kendi işine baksaydı şuan kızlar bizi tavlıyordu
devamını gör...
öncelikle kız tavlama taktikleri diye başlık açmamak. *
devamını gör...
başlığa gel*
olm siz bir şey yapamazsınız ya, ben inanmıyorum size. neden inanmıyorum? çünkü abazasınız emenike.
hayatınızda hiç kız görmemiş gibi davranıyorsunuz.
5’lik 6’lık kızların bile peşinde koşuyorsunuz. ve onlar bile bakmıyor size*
zor yani.
ama şöyle bir şey diyebilirim: kızlar kendilerini önemsemeyen, takmayan, onlar yokmuş gibi davranan erkeklere tutulurlar genelde. bir farkınız, bir ağırlığınız olmalı yani.
ve yanınızda takılan bir kadın, patronun kim olduğunu net şekilde hissetmeli. sizi tanımayan bile karşıdan gördüğünde o aurayı almalı.

üstün biri olmanıza gerek yok bunun için, öyle gözükmeniz bile yeter. gerisi biraz tip, biraz para, biraz ruh..

2023 yılında olabiliriz belki ama hâlâ o ilkel zamanlardan kalma içgüdülerimizle hareket ederiz baylar. bunu unutmayın.
devamını gör...
90 larda 2000 lerin başında kadına yüz verme yokmuş gibi davran tekniği işe yarıyordu da şimdi alternatif çok fazla ki.
hep diyorum yaşam standardi arttığı için yeni nesil bir önceki nesil gibi değil. biz ve bizden önceki nesiller tarla domatesi gibiydik yamuk yumuk şimdikilerin derisi düzgün saçları parlak ve geneli böyle bu yüzden seçenek çok. aileleri iyi besliyor babacim danone bebesi bunlar. tenleri dalin kokuyor. ben çocukken hatırlıyorum sıra arkadaşım coşkun bok kokuyordu gecekonduda oturduğu için tezek yakarlardi. arif vardı salçalı ekmek kokuyordu. salih vardı gözleme kokuyordu.
o yüzden yüz vermeme anlayışı değişti hocam nesil upgrade oldu.
devamını gör...
kızı tavaya oturtuyorsunuz. tava soğuk olacak ve dibinde de çok az nem olacak. sonra altındaki ocağı kısık ateşte yakıp tavayı yuvarlaklar çizdirerek ateşin üzerinde gezdiriyorsunuz. tava ısındıkça su buharlaşacaktır. siz her seferinde biraz daha su koyup işleme devam ediyorsunuz. kız bir süre ayyhhhii diyerek ayağa kalkacak ve tam tam dansı yapmaya başlayacaktır. bu kızın tava gelmeye başladığının işaretidir. hemen kepçeyle üstüne basıp geri oturtuyorsunuz. bir süre sonra kız yine ayağa fırlayıp dansa başlayacak ve yeter meriç ya aşkım, dibim tuttu diyecektir. işte kız tava gelmiştir. hemen ateşi kapatıp kızı indirin. elinizde bir adet tavlanmış kız bulunmaktadır kolay gelsin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kız tavlama taktikleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim