kızlarda görülebilecek olan mativasyon sağlayıcı inanç. (bu bir genellemedir. rahatsız olan topuklarını yere vurarak çığlıklar atabilir..)

hayatta her şeyin bunun üzerinden yürümediğini, hayatın bu kadar yüzeysel yaşanmaması gerektiğini, bunlardan çok daha önemli şeylerin olduğunu biri anlatabilse keşke onlara.

niceleri için güzel derler
sade bedeni körler sever
baksın da onda ne görsün gözler?
sorma deyu sorma deyu..

bu da bonus olsun.

dertliyim gederliyum
her nedensa ağlarum.
devamını gör...
haksız bir genelleme. kadınların çoğu kendinde bir kusur illa ki görmekte. herkesin bize öldüğü felan yok. hatta ölen bir kişi bile yok.
devamını gör...
yüksek ego ve erkeklerin bazı kadınların dötlerini kaldırması kaynaklıdır.
devamını gör...
bulunmaz nimet tabi o deriler. millet yüzünüze o kadar bakmıyor ki ağlarken ne diyeceğinizi ne yapacağınızı şaşırdınız iyice.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kızlardaki güzelim seksiyim herkes bana ölür inancı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim