bir 2021 mottosu.
devamını gör...
insan yaşadıkça her zaman daha fazlasını görüyor.
devamını gör...
gönder gelsin
devamını gör...
aslında bu bilinç ve yaşamsal tecrübe kazandıkça başımıza gelen bir durumdur. bir süre sonra insan alisiyor ve olan olaylara ve yasanilanlara sasirmamamaya başlıyorsun.
devamını gör...
bugün doğum günüm ailem laf olsun diye bile kutlamadı ama halk kütüphanesinden mesaj aldım. daha kötü günlerde muhtemelen onlarda unutacak. ama çok da önemli değil.
devamını gör...
yaşamlarımız; doğumumuz, en büyük korkularımızı bulmamız sonra da onların teker teker başımıza gelişini izlememiz şeklinde sürerken ne söyleyecek olsam vazgeçiyorum.
devamını gör...
siz asıl kötü günü akp gidince görün. adamlar sattı savdı,köküne kadar yeni. gelen nasıl düzeltecek bakalım.
devamını gör...

hocam bu postmodernliğin sonu iyi bitmez, ben diyeyim
devamını gör...
artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak
devamını gör...
ne bu hakan muhafız'ın yeni sezonu mu çekilecek yoksa.
devamını gör...
bir yazı okumuştum diyor ki
aradan 3 yil geçmiş... montunuzu giyiyorsunuz ve cebinden bir maske çıkıyor... ''ne seneydi ama'' diye düşünüyorsunuz... yüzünüzde bir tebessüm beliriyor... sonra gaz maskenizi takip baltanizi alip disaridaki zombilerle savasmaya gidiyorsunuz....*
devamını gör...
yer: türkiye.
devamını gör...
şu yaşımıza kadar pandemi gördük, world war a dönüşme ihtimali olabilecek savaş gördük, bir de uzaylılar işgal ederse, gözüm açık gitmem.
devamını gör...
hayatımın kısa özeti. zaman geçiyor ona şüphe yok. ama bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi onu tam anlamıyorum. belli bir yaştan sonra büyümek yerini yaşlanmaya bırakıyor. bir buçuk ay sonra dolu dolu 25 yaşında olacağım.

birkaç sene önce erken diye düşünülen şeyler için artık geç olmuş olacak. hayatsızım sözlük. radiohead'den thom yorke abimizin dediği gibi: "i'm not living, i'm just killing time..."
devamını gör...
bu kötü günler geçse de eski kötü günlerimize dönsek.
devamını gör...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kötü günleri atlattık sırada daha kötü günler var" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim