ne kadar şiddetli olduğuna hiç aldırış etmeyen şu teknoloji icadı play tuşu ile birlikte şakkadanak nasıl da kesiyor şu yağmur dediğimizi hâla anlayamadım ben.
isviçreli bilim adamlarınca incelenmeli bir durum.
devamını gör...
aksine daha çok yağar demek ve çürütmek istiyorum. çürüdük be...

devamını gör...
#1475205 bu parçanın orijinal linkini verdi ya la*
edit: bu da bir başkaca olanı.
devamını gör...
kulaklıkla hayal dünyamda yağmur yağdırabilirim ancak sadece yağmurun yağışına anca kendim iki ritim tuttururum ama melodinin büyülü etkisi olmadan iki dakikada iki sezonluk hayal dizimi yazamam. kulaklık şart, yağmur yağmasa da olur gerekirse hayal dünyamda ben yağdırırım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kulaklığı takınca yağmurun yağmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim