zaten zevkli bir şey de değil, hijyenik hiç değil.
devamını gör...
gizli gizli yaparlar bu defa da önünü alamayız.
devamını gör...
ülkede küvet olan ev mi kaldı, kıç kadar banyo yapıp içine bir tane duşakabin bir tane krozet koyup geçiyorlar. imkanı olanlar da zaten jakuziye geçti. şu anda küvet bulunan evler neredeyse 35-40 yıllık, tadilat görmemiş evlerdir. sahipleri tadilat parasını denkleştirip bir punduna getirdiğinde duşakabine geçerler zaten.
o değil de evin banyosunda kurna olacak, hamam tası olacak yerden ısıtma olacak. banyo keyfi öyle çıkar, küvet de neymiş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
su çok dalgalanıyor pek tadı yok
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"küvette seksin yasaklanması gerekliliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim