#kuzenimedokunma
devamını gör...
yeter lan yeterrrr.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ulan ekşi ile ne alakası var bunun ya? inanılmaz normal bir şeymiş de sadece ekşiciler buna karşıymış gibi anlatıyorsun ya iyice deli ediyorsun beni.

teyze'yi 1. derece akraba gören zihniyet teyze kızına, yani kuzenine hallenmek istiyor. ve bunu da normal karşılamamızı bekliyor. gerçekten kafayı yemişsin sen.
devamını gör...
çeksin tohumuna para saymadık.

beyin kodlarına kardeş diye kodlarsan problem olmaz ama sen kodlamamışsın hata etmişin.
devamını gör...
who ?..... cares.... what ? ....who cares...
devamını gör...
çeksin ve toparlayamasın.

şu devirde kuzenine hallenenin ablasına abisine hallenenden farkı yoktur.
devamını gör...
unutmalısın zaman her şeyin ilacı ayrıca bilimsel olaraktan şöyle bir alıntı atıyorum.

genel toplumda doğan her 100 çocuktan 2'sinde herhangi bir nedene bağlı olarak doğuştan bir anomali saptanırken, akraba evlilikleri yapan çiftlerde bu risk yaklaşık iki kat oranında artmaktadır ki; bu oran genetik hastalıklar için oldukça artmış bir risktir.

akraba evlilikleri aralarında kan bağı olan kişiler arasındaki evliliklerdir. yakınlık derecesine göre en sakıncalısı, 1. derece kuzen evliliği dediğimiz, teyze, dayı, amca ve hala çocukları arasında yapılan evliliklerdir. kardeş torunları arasındaki evlilikler ise 2. derece kuzen evlilikleri olup kalıtsal hastalık açısından daha az risklidirler.
bu durumu şöyle bir örnekle açıklayabiliriz. 1. derece kuzen evliliği yapmış “sağlıklı” bir çiftin ancak genetik yönden hasta bir çocukları dünyaya geldiğinde bu hastalık için taşıyıcı olduklarını bilebiliriz. böyle bir durumda bundan sonra doğacak her çocuk için hasta olma riski, kaçıncı çocuk olursa olsun çok yüksektir (%25).
devamını gör...
(bkz: cılkını çıkarmak)
devamını gör...
kuzenine aşık olma ya da evlenme olayı doğu ve güneydoğuda hala çok yaygın. hatta "amcaoğlu attan indirir" diye bir söz var. hani düğün vs yapılır gelin en son baba evinden bir atın üstünde yeni evine gider. işte tam orda eğer amcaoğlu ben amcakızını istiyorum derse onun o kadar önceliği var ki ordan dönebilir o iş. evet garip gelebilir ama bu zihniyet devam ediyor.
burada kuzenine aşık olan arkadaşa çok iğrenç git doktora görün diyenler gereksiz bir tepki gösteriyor derdim ama arkadaşım sen de özel hayatını burda dile getirirsen insanlara bu hakkı sen vermiş olursun. sonuna kadar da eleştirebilirler.
sen önce kendi durumunu anlatıp sonra insanların seni desteklemesini istiyorsun. fikir dayatmak budur işte. bize ne senin kime aşık olduğundan? hadi bunu paylaştın herkes seninle aynı dünya görüşünü paylaşmak zorunda mı?
başka konu yokmuş gibi sabah akşam da aynı tür başlıklar. olmaz diyene laf yetiştirmeler falan.
burası demek ki böyle kardeşim beğenmiyorsan çektir git. ben şahsen kimseye liberal olacağıma dair yemin etmedim sözlüğe girerken.
önüne geçemediğin bir duygu varsa bu senin problemin ama bana soruyorsun madem git tedavi ol derim. göze göz demeyelim mi yani napalım ?
devamını gör...
kuzen muhabbetinden de gına geldi artık. bayılacağım be…
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bu başlık defaatle açılmasına rağmen, bu ensest varlığı aforoz etmeye neden yeltenmiyor moderatörler?
devamını gör...
bıhtıh yav bıhtıh.

hem #1598766 madem bu kadar istiyor, kırmayalım, arkadaşı pistten alalım.

yasakçı derse de bana, kırılırım. ben isteğine ses oluyorum sadece.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kuzenine aşık olan varsa aşk acısı çekiversin zihniyeti" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim