ben bu bursalılara şey denmesini hep şaka diye düşünürdüm ama meğer gerçektende ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.

buradan
devamını gör...
"dayanışma" mecazi anlamda kullanılmamıştır.
devamını gör...
zamanında "kız mısınız?" sorusuna "belediyeyim" diyerek cinsiyetsiz belediyecilik anlayışını getiren nilüfer belediyesinden yine ses getiren bir açılım.
devamını gör...
bu konuda soruşturma açılabileceğini sanmıyorum. ha sorar soruşturur neymiş diye öğrenilirse o ayrı. sosyal belediyeciliğin temeli ihtiyaç duyulan konularda halka destek olmaktır.
devamını gör...
başlık bir işe yarasın bari...
nilüfer sanat instagram sayfası
devamını gör...
yahu bu lgbt bireyler size ne yaptı ? ne bu kin , bu öfke ? bu bir yönelim insanlar bunu seçmiyor. zaten sizin gibi homofobiklerin yaşadığı bu ülkede bunu seçmek intihar olur.
tanım : insan haklarına saygılı bir belediyenin icraatıdır. kendilerini kutlarım. içişleri bakanlığına ise söylenecek çok şey var da burası özgürlükler ülkesi (!) olduğu için söyleyemiyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"lgbt dayanışma merkezi açan belediyeye soruşturma" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim