kendisi ak parti genel başkan yardımcısı tanıtım ve medya başkanıymış bir programda anlattığı çiftçiye verdiği cevabı ile yine günümüzün bilgisiz ama yetkili insanlarından olduğu anlaşılmaktadır ne yazık ki. çiftçi bir ailenin çocuğu olarak cidden adam resmen dalga geçiyor tüm çiftçiler ile ağlanılacak halimize gülüyoruz.
buradan
devamını gör...
seçmeni düzeyinde zekaya sahip olduğunu tescil etmiş kişidir. zor durumda olan esnaf ya da çiftçi idi haberdeki konu ve ünal o kadar zeka dolu bir soru sormuş ki: "cebindeki telefonu çıkar kaç lira?". yani, gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor bazı durumlarda, işte oradaki kifayetsiz sizlersiniz.
devamını gör...
çiftçinin cebindeki telefonu çiftçiye çok gören insandır her gün şaşkınlığımıza şaşkınlık eklemeyi başaran kişiler tam gaz devam ediyor.

eskiden telefon mu vardı şimdi herkes telefon kullanıyor açıklaması da yapacak bir abiye benziyor kendisi.
devamını gör...
tek iphone 6 söylemi ile kalmamış "eskiden bırakın türkiye'de bırakın bardağın içindeki suyu, bardak yoktu" demiş.
(bkz: insan hayretler içerisinde kalıyor)
devamını gör...
cumhuriyetimize ve atatürk devrimlerine laf atan tipik akp'li bir dengesiz. neymiş, türkçe ile felsefe yapılamazmış, hadi oradan..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mahir ünal" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim