insana neler düşündürür, bir anda zaman bükülür de yine yeniden o ana gider sanki insan.

bilgisayar değişikliği sebebi ile hard diske bazı dosyaları kopyalarken hard diskte unutulmuş, yıllar öncesinin fotoğrafları çıktı karşıma, halbuki hepsini sildim sanıyordum, durduk yere canım sıkıldı.
devamını gör...
geçenlerde harici belleği karıştırırken karşılaştığım durum.

bir fotoğraf karesi insanı dağıtmaya yetiyormuş meğer.
devamını gör...
bilmem kaç yıl önce bugün bildirimiyle genel olarak hoşlanmadığım fakat girip bakınca hüzünlendiğim kişileri değil de anıları özlediğimi farkettiren durumdur.
devamını gör...
ağlatır hemde deli gibi ağlatır.
devamını gör...
incecik bir sızı gibi işler yüreğinize. ilk olarak acı bir gülümseme peyda olur yüzünüzde. bir süre öylece bakarsınız. sonra "vay be..." nidası dökülür istemeden ağzınızdan. "nereden nereye?" dersiniz. "hayat nelere kadir?" ya o fotoğraftaki kişiler bir yabancıya dönüşmüş ya da zaman işlemiş, şartlar değişmiştir. şey diyordu çok sevdiğim ve tanımını da girdiğim bir kitapta. "fotoğraflar çoğu zaman dikdörtgendir. neden bilir misiniz? onlara baktığınızda kalbinize batsın diye. bir yerlerinizi kesip kanatsınlar diye..."
fotoğrafların özelliği budur dostlar. en güzel anıları da önünüze sunsalar yüreğinizde hep ince bir sızı olarak sonsuza kadar yaşayarlar.
devamını gör...
hüzün de verse en azından bir fotoğrafı vardır, daha ne olsundur?
devamını gör...
bu sebepten dolayı benim mazide kalan fotoğraflarım hep tarafımca imha edilir.

geçmişe bakılır ama fazlası akılda yaşanır. olması gereken o'dur.
devamını gör...
birkaç saniye bak ve yırt at. başka bir şeyi de kurcalama, git yat.
devamını gör...
yeterince duygusallık kotamı doldurmuş olduğumdan fotoğraf ve bilumum mektupların hepsini yaktım, hiç pişman değilim, öyle beklenmedik anda bir şeylerin ortaya çıkıp beni hüzünlendirmesine izin veremem artık...ama olur da bir gün canım hüzünlenmek isterse, zaten zihnimde yeterli miktarda anı var, onlara biraz dikkatimi vererek kendimi itinayla üzerim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mazide kalmış hüzün veren bir fotoğrafın beklenmedik anda ortaya çıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim