tosuncuk olarak da tanınır. çiftlik bank adlı saadet zincirini kurup, nitelikli dolandırıcılık yapan şahıstır.

www.cnnturk.com/turkiye/tos...
devamını gör...
allah'tan vurgunu kısa zaman diliminde yapıp kaçan şahıs. ya bir ömür vurgun yapsaydı, neler olurdu diye düşündürtmüştür.
devamını gör...
örnek alınası başarılı kişilik. yüz binlerce kişiyi* dolandırmış, yüz milyonlarca lirayla* yurt dışına kaçmıştır. kendisinin çok zeki oldugunu düşünüyorum.
devamını gör...
kerizleri silkeleyip, uruguay'a kaçan adam.

internet sitesinde süt sağacaksın da para kazanacaksın öyle mi?

ne demişler;"bedava peynir,sadece fare kapanında olur".
devamını gör...
saadet zinciri üzerine kurulu ponzi scheme mantığıyla büyük vurgun yapmış şahıs. şubat ayı itibariyle brezilya'da görüldüğü haberlere yansımıştır.
devamını gör...
adına ve kurduğu saadet zincirine kitap yazılan abi.

(bkz: tosun bank (kitap))
devamını gör...
dizilere konu olan, milli tosun.

(bkz: tosun (dizi))
devamını gör...
kesinlikle kendisini takdir ettiğim şahsiyet.
helal olsun. eğer o tiple internette tavuk besleyip para kazanacağına seni inandırıyor ve sen bunu yiyorsan ağlama kardeşim. adamı takdir et.
devamını gör...
yumurta tutan fotoğrafı rüyama giren dolandırıcı manda yavrusu. oğlum o ne biçim poz lan? seneler oldu aklımdan çıkmıyor.

"hey.. alsana? güzel yumurta. tavuktan yeni çıktı. taptaze. hadi. uzan ve dokun ona. ıslandın mı?" dermiş gibi. o bakışlardaki derinlik. kendinden eminlik. yumurtayı sunma şekli. allahım kafayı yiyeceğim.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bugün teslim oldu.
devamını gör...
bir yerlerden teminat olmuş olmalı. en fazla altı ay sonra şerefli bir iş adamı olarak aramıza katılacaktır. hayirli olsun. para kaptiranlara da birer bardak soğuk su öneririm.
devamını gör...
türkiye'nin cumhuriyet kurulduğundan beridir, tek seferde en büyük parasal vurgununu yapmış; genç, sakalsız, tüysüz ama bir o kadar da türk insanını tanıyan; akıllı, zeki çevik dolandırıcısıdır. ünlü dolandırıcı, sülün osman bir röportajında ''ben masum hiç bir kimseyi dolandırmadım; onlar beni dolandırmak istedi, çalışmadan, emek sarf etmeden çok para kazanmak isteyenleri dolandırdım'' demiştir. mehmet aydın da ileride aynısı söyleyecektir. zira akıllı bir insan bilir ki, hiç kimse, size çalışmadan; emek sarf etmeden, yorulmadan oturduğunuz yerden para vermez, kazandırmaz.
devamını gör...
çalışmadan, çok kısa sürede, 3 kuruşunu 5 kuruş yapmak isteyen millet oldukça,
5 ineği versen ineklerin üçünü kaybedecek salak tipteki mehmet aydın gibilerin maskarası oluruz.
devamını gör...
bir bankanın yönetim kuruluna atanması ya da büyükelçi olarak atanması mağduriyetini giderecektir. halk sever mağduru. tipi de müsait buna.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mehmet aydın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim