aktarlarda satılan bir üründür mentol taşı ya da migren taşı diye geçer. kullanmış olduğum bir ürün olduğu için tavsiye ederim. ağrının ilk aşamasında ağrıyan bölge ıslatılır ve taş sürülür. sürülen bölge 1 dakika içinde donma hissiyatı verir. bunu ağrı tam çoğalmadan önce yaptığınızda işe yarıyor.
ayrıca kol ve boyun ağrılarınada iyi geliyor.
geçici, alternatif, bitkisel bir yöntem...
devamını gör...
gerçekten çok güzel ya eğer geçmeyen ağrılarınız varsa onu geçirmez belki ama sayesinde ilaç almıyorum
devamını gör...
alın aldırın. ilaçsız doğal ve zararı olmayan bir ürün. özellikle baş ağrısına bire bir. mükemmel ötesi bir ürün. grip olduğumda inanılmaz başım ağrıyor ve bu ürün sayesinde daha kolay atlatiyorum. taş gibi minik bir şey ama uzun ömürlü. sürdükten 3 - 4 dakika sonra mentolun vermiş olduğu ferahlama geliyor. wicksin taş gibi ve ferahlatan versiyonu. hani burnunuza wicks sürersiniz ve soluk almaya ferahlama olur. bu ürünü sürdüğünüzde de öyle oluyor. alnınıza vs. alın ve sonra gelip bana teşekkür edin. en son 15-20tl bandindaydi.
devamını gör...
benim de kullandığım bir ürün. kesinlikle tavsiye ediyorum.
devamını gör...
son günlerde migren atakları ile uğraşıyorum. sürekli ilaç kullanmak da istemediğimden arkadaş tavsiyesiyle bu yönteme başvurdum. mucize mi desem şifa mı yoksa psikolojik mi bilemiyorum ama işe yarıyor.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mentol taşı (migren taşı)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim