mfö şarkılarının ya aşırı duygusal ya da mizahi oluşu
başlık "hristiyanismail" tarafından 08.10.2021 18:02 tarihinde açılmıştır.
1.
grubun bir burcu olsa ikizler olurdu sanırım. adamlar yalnızlık ömür boyu'nu da ali desidero'yu da yapmış adamlar. ikisi de mükemmel üstelik.
devamını gör...
2.
hayat da böyledir zaten, bir an dumura uğrar daha sonra gülümseyip yoluna devam edersin mecburen, ruh haline hitabet önemlidir.
devamını gör...
3.
milyon fest 18’ konserinde mahzar alanson yalnızlık ömür boyu şarkısını söyleyecekleri vakit şarkıya girmeden evvel yalnızlık ömür boyu değil diyerek ufaktan da kendi eşinden bahsetmişti. yılların getirdikleri ve düşündürdükleri insanı bi uçtan öbür uca sürüklüyor. gençken tabi daha keskin bakıyoruz bazı şeylere.
devamını gör...
4.
bu grup bu işi iyi biliyordu cidden. duygusal romantik şarkıların da en güzellerini mfö yapardı, mizahi komik şarkıları da en iyi onlar yapardı.
devamını gör...