cahil, işini yapamayan bir de yağ gibi su üstüne çıkan bukalemundur.
geçen bizim bahçede bir tanesine denk geldim, parapetin üzerinde durmuş bir bacağını kaldırmış sözde beni kandırıyor parapet gibi olduğuna. dedim hocam, görüyorum seni.
e ben de seni dedi.
dedim sorun o değil, seni görememem lazım.
aşk olsun kör mü olmak istiyorsun dedi.
dedim deli misin ne alakası var.
e niye görememen lazım ayol dedi.
sen bukalemun değil misin ne biçim gizlenme bu?
eeee arkadaş yedi yirmi dört her tarafta gizlenemem ki ben, benim de bir limitim var. biraz empati ama lütfen bu ne aymazlık dedi.
haklısın dedim ve ben de bir bacağımı kaldırıp orada bahçede öyle durmaya devam ettim.
devamını gör...
hmm. evet..! peki daha önce kullandığınız ilaçlar ve kullanım miktarları konusunda bilgi verebilir misiniz, reçete vs. var mı. mesela. :)
(ironidir. çok yetenekli de olmadığımın farkındayım. aman alınganlık konusu olmaya. keşke bukalemunlarla dostça söyleşebilecek bir doğa ve rahatlığa sahip olabilsek.)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ne var kardeşim gizlenemediysek diyen bukalemun" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim