hahahahahahhahaha diye güldüğüm başlık.

edit: bu baslik benim degil, ilk tanim ucmus.
devamını gör...
sakin ol babayiğit,mesaj yolla modlara, bir sebebi vardır illa ki açıklarlar.
devamını gör...
bende "kocasını aldatan kadın" diye başlık açtım o da sol frame'den sansürlendi. galiba sözlüğe yakında şeriat gelecek.
devamını gör...
ben “hangi içkisin” diye başlık açtım o sansürlendi arkadaşlar, altta “rakı balık” başlığı vardı. mantık aramayın devam edin.
devamını gör...
burası bir sözlük ve yazarlar saygı çevresinde her türlü başlıkları açabilir. isterse gün boyunca sol framede futbol, siyaset, din ve benzeri konularda yüzlerce başlık açar, önemli olan saygılı olmaktır. bu tür sözlük içi genellemeli başlıklar insanların fikirlerine kısmen saygısızlık yapmaktır. bazı konular birden fazla sol framede gündeme gelebilir. hatta gün boyunca da sol framede olabilir. moderasyonu bu konuda haklı buluyorum.
devamını gör...
kizilnelsonun bir başlığı daha silinirse sözlükten çeker giderim.

bu adam size ne etti gardaşım.

t:sebebi olmadan sansüre uğrayan kaliteli bir yazarın dramı.

edit:başlık kızılın değil miymiş noluyo bea.
devamını gör...
enteresan olay. ben ikinci abdülhamid başlığına yazmışım, adam benim yazdığımı sultan ikinci abdülhamid han diye saçma sapan tamamen hamaset dolu, tarafgir bir başlığa taşımış. ben abdülhamid'e sultanımız efendimiz devletlimiz hanımız demek istesem ona göre başlık açarım ama istemiyorum ki açmamışım tamamen tarih kitaplarında yazdığı gibi ve tarafsız olacak şekilde ikinci abdülhamid başlığına yazmışım. kafa sözlük moderasyonunu ve yönetimini bize zorla birilerinin şakşakçılığını yaptırdıkları için kınıyorum. enver paşa başlığını da şehid-i ala gazi-i namdar damad-ı hünkar enver paşa başlığı açıp oraya taşıyın olmadı.
devamını gör...
uludağ sözlük'te hiç böyle bir durum yoktur mesela.

orada "kuzenle evlenmek" ve "kuzen ile evlenmek" gibi birbirine hemen hemen çok benzeyen iki başlık var diyelim. oranın moderasyonu buna hiç ellemez. bir keresinde ben bu sözlükte "kuzen ile evlenmek" diye başlık açtım, onu silip "kuzen evliliği" başlığına taşımışlar.

ekşi sözlükte bile "kuzenle evlenmek" ve "kuzen evliliği" adında iki başlık var, yani orada da böyle bir başlık taşıma gibi bir durum yok.
devamını gör...
çoğu zaman doğru olan bir başlığı yanlış yerlere taşımalarıdır. bu başlık taşıyan kimse türkçesinin a1 seviyesinde falan olduğunu düşünüyorum. herife bak dört dörtlük bir başlık var gidip anlamı kaymış bir cümleyle değiştiriyor kafasına göre. canınız mı sıkılıyor lan artiz misiniz? *
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
en iyi sigarayı sormamış ki. en güzelini sormuş. benim yazdığım mesela en iyisi değildi. en iyisi dese cevabım başka olurdu.
devamını gör...
bence benim kafama göre taşımalılar yanlış yapıyolar..
devamını gör...
daha az önce açtığım yazarların hayatındaki en büyük bruh momentler başlığını yazarların yaşadığı en utanç verici anı başlığına taşıdılar. yahu arkadaşım, ben utanmakla ilgili tek bir kelime söylemedim. bruh moment'in ne olduğunu bilmiyorsanız ellemeyin şu başlıkları.

ben sürekli aynı anlama gelen birçok başlığı aramaya inanarak takdirinize sunduğumda umursamıyorsunuz bile, ama benim başlıklarımı sürekli alakasız yerlere taşıyorsunuz. bıktım la sizden bıhtım...*
devamını gör...
sözlüğün adı değiştiğinden kafalarına göre mi bilmem ama bu ara epey sık yapıyorlar bu eylemi. misal en son gelen bildirim ile iyi de bundan bize ne başlığının bundan bize ne olması başlığına taşındığını öğrendim. benim için küçük olsa da sözlük için çok büyük bir adım ona inanıyorum.
devamını gör...
aynı konu hakkında birden fazla başlık açılması doğru değildir belki de? bir konu hakkında evire çevire cümle değişikliği ile açılmış bir sürü başlık olsa içerik kirliliği olmaz mı? ayrıca başlıkların yazım hatalarını düzeltip türkçeleştirmişler. bana pek farketmiyor.
devamını gör...
ödevler/yıllık ödevler/yeni klasör /filmler/gizli klasör başlığımı taşımışlar ama nerede bulamıyorum.
sevgili kardeşlerim değerli hemşehrilerim. şimdi buna ne denir.
erkeklerin çok kolay anlayabileceği ki ben hayatımda hiç böyle bir film arşivi olmayan izlemeyen bir erkek görmedim duymadım.
duyan gören varsa da o ya erkek değildir. ya normal değildir. burada veya başka yerde kendim olmayacaksam en azından bir kısım istediğim şeyi yazamayacaksam ee ne gereği var sözlük işlerinin.

insana dair bir şey bu çok normal.
ben size bir şey diyeyim. en büyük sapıklar aha bu karşı cinsi tanımayan taniyamayanlardan çıkıyor.
afgan diyorsunuz pakistanli vs neden böyleler. hep baskı hep kadınlı erkekli ortam kuramamak.
sonrası eşlerin aldatması. sonrası sapıklık.

hayatın gerceklerinden bu kadar kaçılmaz. valla sinirlendim.
devamını gör...
(bkz: bunu mu demek istediniz)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük moderatörlerinin kafalarına göre başlık taşıması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim