an itibariyle kurduğum kaliteli kulüp. az önce sözlük yazarlarının ne kadar sevgiye aç olduklarını fark ettim. bu açlığı gidermek içinde saçma sapan hareketler yaptıklarını gördüm. dikkat çekmek, birazcık olsun ilgi görmek için yapılanlar içimi burktu. o yüzden de bu kulübü kuruyorum. bu kulüpte herkes birbirini sevecek birbirine ilgi gösterecek ama kesinlikle kimse kimseye yürümeyecek. çünkü bu kulübün masumiyetinin zedenlenmesini istemiyorum. neyse üye olmak isteyenler başlık altına yazsınlar. ona göre yavaş yavaş kaynaşıp kulübümüzü oluşturalım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük sevgi kulübü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim