sözlükte bulunduğum süre boyunca ilk defa bu yazarı yakın zamanda çok fazla beğendiğiniz için artık beğenemezsiniz gibi bi uyarıyla karşılaşmama sebep olan yazar.
ne tatlı, ne güzel ve öz tanımlamaları varmış*. şimdiye kadar mahlasını hiç görmemek şaşırttı. siz hep yazın sayın yazar; merakla bekleyeceğim.
ah, söylemeyi nasıl unuturum düzenlemesi: profil fotoğrafındaki öncü ve harikulade; kadın nasıl olunuru biz gençlere gösteren nezihe muhiddin ise pek bi yakışmıştır. benim yapmak istediğim ama hep unuttuğum bir şeyi yaptığı için ayrıca bi daha teşekkür ederim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim