eser bırakmakla ilgili durumdur.

bende, sende öyle bir yetenek muhtemelen yok, ya da uygun şartlar yok. ben ölünce benim için “mathias” ı sever miydin?" diye soracaklar insanlar birbirine.

orhan veli , albert einstein , pablo picasso ölünce "pablo picasso sever miydin?" diye değil, "picasso sever misin?" diye sorarlar. hiç ölmemiş gibi.

ben "di'li geçmiş zaman" olacağım, onlar ise her zaman "geniş zaman" ile anılacaklar yani "kalacaklar"

ölümsüzlük budur hocam.
devamını gör...
asla istemeyecegim bir şeydir. yaşamımı dolu dolu yasayamadıktan sonra sonsuza kadar yaşamanın ne anlamı var ki? en sonunda tüm sevdiğim insanlar ölecek, tek ben kalacağım. sonradan birini sevmeye çalışsam onun da bir gün öleceğini bilerek yaşayacağım her günü. yoo dostum. kalsın. ben ölümlü olayım yeter ki hayatı hissederek doya doya yaşayayım.
devamını gör...
aslında şanssızlıktır. gerçi ölümü yaratan biri ölümden sonrasını zaten bildiği için aslında şanssızlık da sayılmaz paradoksal biçimde.
devamını gör...
çokta matah bir şey değil genşler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ölümsüz olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim