bir avm merkezi. her türlü giyim kuşam elektronik alet v.s. bu avm'de bulmak mümkündür.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ankara eryaman bölgesindeki bir alışveriş merkezidir. yaz kış markaların sezon ürünleriyle birlikte outlet sezon ürünlerini de bünyesinde barındırır. avm'de bulunan kahve dünyası ise diğer şubelerine göre pek bir cana yakın ve dost canlısı personeliyle göze batar. ayrıca 100 liraya kadar para puan da kazanabilirsiniz bu avm'de yaptığınız alışverişlerinizle...
devamını gör...
izmir gaziemir'de bulunan, bir rivayete göre balkanların en büyük outlet merkezi. arka bahçesinde kral mezarı bulunmuştur. kış döneminde tıklım tıklım dolu olur. gormediyseniz hiç bir şey kaçırmayacağınız bir yerdir.
devamını gör...
istanbul yenisahra'da da bir adet bulunmaktadır.
devamını gör...
ben izmir gaziemir'dekine sıklıkla uğruyorum güzel yer vesselam.
devamını gör...
analadığım kadarıyla 81 ilde şube açan devasa yapı. üstte yazar kardeşin belirttiği gibi, izmirdeki optimum devasadır. o kadar büyük ki bi girişinden diğerinde giderseniz saat farkını hesaba katmanız gerekir arada 10 dk fark var. bide kendi hava ekosistemi var binanın içinde yağmur felan yağıyor atmosfer oluşmuş. başka bir rivayete göre orda kaybolan bi çocuk tam 7 yıl sonra çıkışı bulabilmiş evet ve sadece dechatlondaki domyos çorapları yiyerek hayatta kalmış.(protein bar enerji içeceği felanda var ama çocuk biraz salak demek ki)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"optimum outlet" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim